Bujanovac

Šaip Kamberi nosilac liste 3

Šaip Kamberi nosilac liste

Tokom vikenda počeće sakupljanje potpisa za predaju parlamentarne liste „Demokratska alternativa Albanaca – ujedinjena Dolina“, za parlamentarne izbore čiji nosioca će biti aktuelni predsednik SO Bujanovac Šaip Kamberi, potvrdili su za Danas albanski izvori na jugu Srbije.

Traže zaštitu od agresije pojedinih migranata 8

Traže zaštitu od agresije pojedinih migranata

Žitelji četiri sela Levosoje, Ljiljance, Žuželjica i Božinjevac iz bujanovačke opštine obratili su se načelniku policijske stanice u ovom gradu Goranu Saviću molbom da im nadležni organi „pomognu u rešavanju problema do kojih je došlo usled povećanja broja migranata na ovoj teritoriji“.

Srednjoškolcima još 300 stipendija 12

Srednjoškolcima još 300 stipendija

Koordinaciono tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa dodelilo je stipendije za učenike srednjih škola iz tri opštine koji pohađaju nastavu na području Preševa, Bujanovca, Medveđe, Leskovca, Lebana i Vranja.

Mustafa: Vlada Srbije ne sprovodi dogovoreno za Preševsku dolinu 13

Mustafa: Vlada Srbije ne sprovodi dogovoreno za Preševsku dolinu

„Preševska dolina i njeni stanovnici su taoci odnosa Beograda i Prištine. To najbolje pokazuju mere i kontramere koje su preduzete i iz Republike Kosova kao i Republike Srbije a najviše pogođeni Albanci u Preševskoj dolini“, kaže u razgovoru za Danas Ragmi Mustafa (35), predsednik Nacionalnog Saveta Albanaca (NSA).

Bujanovčanima 350 kontejnera za smeće 14

Bujanovčanima 350 kontejnera za smeće

Ministar zaštite životne sredine iprostornog planiranjana iz Prištine Fatmir Šekoli danas je u Bujanovcu uručio lokalnoj samoupravi i komunalnom preduzeću iz ove multietničke opštine na jugu Srbije donaciju od 350 plastičnih kontejnera za iznošenje smeća. 

Lazić: Samo smo preneli ono što je javno rečeno 15

Lazić: Samo smo preneli ono što je javno rečeno

Glavni i odgovorni urednik informativnog portala „Bujanovačke“ Nikola Lazić juče je dao izjavu u lokalnoj policiji koja po nalogu Osnovnog tužilaštva u Bujanovcu „prikuplja informacije o istupu lidera Desnice Srbije na javnoj tribini održanoj u ovom gradu“.

PrvaPoslednja