Danas glasanje na tri biračka mesta 1Foto: Miroslav Dragojević

Izbori za predsednika Srbije biće ponovljeni danas na po jednom biračkom mestu u Novom Sadu, Trsteniku i Leskovcu.

Nakon što je Republička izborna komisija donela rešenje o ponavljanju glasanja na tim mestima na kojima su, zbog neregularnosti, izbori poništeni, građani će ponovo imati priliku da glasaju na biračkom mestu 178 u Novom Sadu, 62 u Trsteniku i na biračkom mestu 75 u Leskovcu. Na ova tri biračka mesta pravo glasa ima 3.148 birača.

Glasanje će se sprovesti po listi kandidata koja je utvrđena za predsedničke izbore održane 2. aprila. Građani mogu da glasaju od sedam do 20 sati.

Predsednički izbori u Srbiji održani su 2. aprila. Ponovljeni su na osam biračkih mesta 11. aprila i to na po jednom biračkom mestu u Kraljevu, Pančevu, Vršcu, Vrbasu, Topoli, Zrenjaninu, Bačkoj Palanci i beogradskoj opštini Zvezdara.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

4 reagovanja na “Danas glasanje na tri biračka mesta”

  1. Uvek postoje odredjene neregularnosti, ali uvek postoje i oni koji ih namerno prave.

  2. Ne verujem da su neke nepravilnosti bile iako se ponavljaju izbori, a pored toga pobediće opet rad jer narod ne voli ljude koji bez rada čekaju da im padne s neba!

  3. U Novome Sadu pa pobediće Vučić jer se zalaže za dualno obrazovanje i pomogao je da se razvije i postane prestonica kulture!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.