Foto: FoNet/Vlada Srbije

To je sve smešno i tužno… Ne budite deo scenarija koji izmišlja SNS, a Darko Glišić sa Uba je komandant cele parade, rekao je Ilić na konferenciji za novinare.

Kako je istakao, SNS je odabrala male opštine da bi se hvalila pobedama u njima i time napravila rezultat pred lokalne izbore u Beogradu.

Ovo što se radi u Mionici i Pećincima nije zabeleženo u istoriji Srbije… Razni batinaši koji patroliraju ulicama, džipovi, više batinaša nego građana, objasnio je Ilić.

On je rekao da se SNS „iživljava nad svim ostalim strankama“, jer ne dozvoljava da notari overavaju potpise, a onda i sama „sakuplja tri-četiri puta više potpisa nego što je po zakonu“, da građani ne mogu da potpisuju za druge partije.

Ilić je nesposobnost SNS da vlada zemljom ilustrovao primerom iz Čačka, koji je jedan od najvećih gradova u Srbiji i „u vrhu punjenja budžeta“, jer se tamo na ključna mesta dovode „kandidati sa strane, kadrovi iz Leposavića, rođaci i prijatelji batinaša iz SNS“.

Ilić je optužio i vlast u Srbiji da je dogovorno pristala na povlačenje poternice za ratnim zločincem Ramošom Haradinajem.