Jovanović: Dobar odnos sa Šapićem 1Foto: DSS

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je večeras da sa liderom Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandrom Šapićem ima dobar odnos, a da će dve stranke pustiti da stvar sazri oko eventualne koalicije, saopšteno je iz DSS.

„Šapić je retko normalna priča na našoj političkoj sceni. S njim mogu da pričam, otvoreno, muški, direktno, on je vrlo temeljit. U tim razgovorima još uvek ne pominjemo nekakve koalicije, on gradi svoju priču, mi gradimo svoju priču, ali smo obojica negde svesni da će neki vid ukrupnjavanja dobro doći“, rekao je Jovanović u intervjuu za Slobodnu televiziju.

On je, kako prenosi DSS, je dodao i da je lider SPAS „na svoje ime dobio većinu na Novom Beogradu i na lokalu je pokazao da zna“. Na pitanje da li bi u toj eventualnoj koaliciji mogao da bude i Milan Stamatović sa svojom strankom Zdrava Srbija, predsednik DSS je naveo kako sa Stamatovićem imao dobar odnos, i da su „politički isti“.

„On je u Savezu (za Srbiju), a da li će tamo ostati, to je pitanje za njega. Kada ne bi bio u SzS, a kada bi se ovde nešto pravilo, što se mene tiče – on bi bio itekako dobrodošao, rekao je Jovanović, navodeći da u Čajetini koalicija DSS i Zdrava Srbija već funkcioniše.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari