Radulović ponovo predsednik stranke 1Foto: Dosta je bilo (arhiva)

Na današnjoj Skupštini pokreta Dosta je bilo za predsednika je izabran Saša Radulović, njegova zamenica je Branka Stamenković, dok su potpredsednici Vojin Biljić, Hana Adrović i Aleksandar Bujić.

Radulović je posle izbora istakao da je Srbija danas u izuzetno ozbiljnoj situaciji, da smo postali kolonija i da nam preti nestanak.

Kvalifikovana radna snaga nam odlazi u Nemačku, a nekvalifikovana mota kablove u nemačkim kompanijama, kojima neodgovorna vlast plaća subvencije od 10.000 evra po radnom mestu, kazao je Radulović.

Istakao je da je Aleksandar Vučić potvrdio krajem prošle godine da je plan vlade da našu decu koja napuštaju zemlju zameni sa migrantima i da očekuje da će se već 2030. broj naše dece koja napušta zemlju izjednačiti sa brojem migranata koji dolaze u Srbiju. Mi smo buntovnici s razlogom i u politiku Srbije donosimo odgovornost, a iskustvo nas je naučilo da ne verujemo ni bivšoj ni sadašnjoj vlasti, kazao je Radulović, dodavši da su u pokretu građani kojima se patriotizam podrazumeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari