Vučić danas sa Stoltenbergom u Briselu o misiji Kfora

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Čitaj Ustav predsedniče. Ti jesi pravnik, ali izgleda nisi ništa naučio.

  2. Nama je u interesu da Kfor i Umnik ostanu na Kosovu i Metohiji. Ako se to ne desi, moramo nalaziti rešenja kako da zaštitimo srpsko stanovništvo na KiM.

  3. Situacija je krajnje ozbiljna, ako se druge zemlje povuku i ostanu Hrvati i Muslimani, Srbiji se ne piše dobro na granici. Time treba svi da se bavimo. Ali dok se Vučić bori za nacionalne interese, bojkotaši kritikuju na društvenim mrežama, očito da to jedino znaju da rade. Nije ni čudo što nemaju podršku građana.

  4. Odlaskom Kfor-a sa teritorije naše južne pokrajine, doći će do narušavanja rezolucije 1244 i destabilizacije celog regiona. Jer, Srbija će štititi svoj narod i svooje granice.

  5. Cvrsto verujem u Vucicevu mudru politiku i u to da ce raditi najbolje sto ume u interesu Srbije!

  6. Srbija ima korektnu saradnju sa NATO-om, ali, naravno, to zavisi i od medjusobnog razumevanja. NATO je ovog puta razumeo da se Srbi na KiM, jedino u KFOR uzdaju kada je bezbednost u pitanju i stoga ce KFOR ostati da cuva srpske visevekovne svetinje i srpski narod!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Naslovna strana

29. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.