Jokić u petoj brzini 1

Nakon što je Milvokiju isporučio 35 poena, Nikola Jokić je Indijani ubacio 30, za treći vezani trijumf Denvera i ostanak nade da se mogu domoći osmog mesta na Zapadu. Nagetsi su u Pepsi centru trijumfovali 107:104 i tako došli do 43. pobede u sezoni. Osmoplasirani NJu Orleans ima isti broj trijumfa, ali i jednu izgubljenu utakmicu manje od Nagetsa.

Jokić je pored 30 poena upisao i sedam asistencija, šest skokova, četiri ukradene lopte i jednu blokadu za 38 minuta. Somborcu je meč sa Pejsersima bio šesti ovosezonski na kojem je ubacio 30 i više poena, a seriju će moći da nastavi već večeras protiv Minesote Nemanje Bjelice. Jokić je toliko bio raspoložen za igru da je u jednom trenutku nogom rolao loptu, podigao je desnom preko leve, a zatim žonglirajući uručio sudijama.

Sakramento je poražen u Arizoni, na terenu jedne od najlošijih ekipa u NBA ligi ove sezone. Kingsi su izgubili od Finiksa (97:94), a Bogdan Bogdanović je završio duel sa 22 poena, četiri asistencije i tri skoka za 37 minuta. Sakramento je trenutno na skoru 25-54, čemu se baš i nisu nadali u klubu, uprkos tome što se ekipa nalazi u procesu smene generacija.

U odsustvu povređenog Miloša Teodosića, na parketu smo u dresu Los Anđeles Klipersa videli Bobana Marjanovića. Srpski centar doprineo je pobedi protiv San Antonija (113:110) sa osam poena, četiri skoka i dve asistencije za 11 minuta u igri.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari