Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Havijer Klemente u nedelju će saopštiti imena kandidata za naredne dve utakmice u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, protiv Jermenije 13. oktobra u Jerevanu i Azerbejdžana, četiri dana kasnije u Bakuu. Dva dana ranije, u petak, selektor naše mlade reprezentacije Slobodan Krčmarević i selektor omladinske selekcije Zlatko Krmpotić obelodaniće spiskove igrača za naredne utakmice ovih selekcija.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Havijer Klemente u nedelju će saopštiti imena kandidata za naredne dve utakmice u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, protiv Jermenije 13. oktobra u Jerevanu i Azerbejdžana, četiri dana kasnije u Bakuu. Dva dana ranije, u petak, selektor naše mlade reprezentacije Slobodan Krčmarević i selektor omladinske selekcije Zlatko Krmpotić obelodaniće spiskove igrača za naredne utakmice ovih selekcija. Izabranici Krčmarevića nastavljaju borbu u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, dok omladinska reprezentacija učestvuje na drugom kvalifikacionom turniru za prvenstvo Starog kontinenta. Taj turnir biće održan u Španiji u drugoj polovini oktobra.
Srpski teniser Boris Pašanski izborio je plasman u treće kolo turnira u Tokiju, pošto je u drugoj rundi savladao 25. igrača sveta Jarka Nieminena iz Finske 6:3, 4:6, 6:4. Srpski reprezentativac će, posle eliminacije petog nosioca u Tokiju, u trećem kolu igrati sa Dudi Selom (Izrael). Pašanski, koji je trenutno 90. na svetu, protiv Sele igrao je ove sezone na čelindžeru u Mas Palomasu i taj meč je dobio sa 2:1. Sela je trenutno na 109. mestu liste najboljih tenisera. Nagradni fond turnira u Tokiju je 832.000 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari