Stanković proverava formu 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Iako reprezentativna pauza još uvek nije gotova, Crvena zvezda nema vremena za odmor pošto danas u osmini finala Kupa Srbije dočekuje Zlatibor (17.00). Trener crveno-belih Dejan Stanković nema dilemu da je pobeda jedino što želi i na ovoj utakmici.

– Nama je cilj da osvojimo Kup Srbije. Protiv Zlatibora ćemo ući u meč kao da je finale. Nema kalkulisanja. Čestitam rivalu na dobrim rezultatima u poslednje vreme, ali nama to ne menja ništa. Znamo šta nam je cilj i tako ćemo se i spremiti – rekao je Stanković.

Strateg crveno-belih najavio je da je ovo dobra priliku da proveri formu igrača koji izlaze iz povrede ili nisu imali veliku minutažu.

Jesenji deo sezone smo podelili na cikluse, ovo je poslednji pred zimsku pauzu. Svi igrači koji su zdravi i koji nisu sa reprezentacijom će biti u konkurenciji za meč. Dobro smo trenirali, tako da ću pred samu utakmicu odlučiti ko će zaigrati. Neće na teren istrčati svi bonus fudbaleri, a što se tiče pozicije levog beka, plan je da Rodić dobije minute. Izlazi iz povrede i kad je to slučaj, bitno je da zaigra pre nego što dođe neka jaka utakmica, kao što je naša protiv Vojvodine sledećeg vikenda. Hoću da vidim u kakvoj je formi, ali tu je i Hajdin. Računam na njega, u grupi je, trenira i konkuriše za tim – istakao je Stanković.

Ovo će inače biti prvi susret bivših saigrača Zvezde kao trenera, pošto je strateg Zlatibora nekadašnji Stankovićev timski kolega Zoran Njeguš.

Drago mi je što se posle duže pauze vratio u naš fudbal. Imao je epizodu u Radu, ali se onda vratio kući i preporodio ekipu. Zlatibor je s njim dobio veliko pojačanje – zaključio je Njeguš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari