Zvezda se oprostila remijem 1Foto: STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u Ligu Evrope, pošto su večeras u Beogradu u revanš utakmici plej ofa igrali nerešeno 1:1 (0:1) protiv Sasuola, koji je pre sedam dana u Italiji pobedio sa 3:0, pa će prvi put igrati u evrokupovima.

Kao što je moglo da se pretpostavi, posle veoma lošeg izdanja prvaka Srbije pre sedam dana u Ređo Emiliji crveno-beli su devetu godinu zaredom učešće u evrokupovima završili u kvalifikacijama.

Italijani su i večeras bili bolji rival i imali su više šansi da stignu do pobede, ali su bili zadovoljni nedostižnom prednošću iz prvog meča, pa je duel bio nešto zanimljiviji od onog koji je odigran u Italiji.

Sasuolo je poveo u 27. minutu posle kontranapada Domenika Berardija, koji je prevario dvojicu fudbalera Crvene zvezde i preciznim udarcem savladao Damira Kahrimana.

Konačan rezultat postavio je Aleksandar Katai u 55. minutu, nakon što je lepo odigrao dupli pas sa Ugom Vijeriom i izvanredno šutirao sa dvadesetak metara.

Crvena zvezda: Kahriman, Cvetković, Le Talek (Rendulić, 57), Fibel, Ristić, Donald, Poletanović, Ruiz (Srnić, 85), Katai, Mouče (Babunski, 80), Vijeira.

Sasuolo: Konsilji, Lirola, Kanavaro, Aćerbi, Peluso, Biondini, Manjaneli, Dankan, Berardi (Letšert, 72), Politano (Falćineli, 62), Matri (Trota, 84).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari