Ne pitajte šta Putin želi, već šta žele Ukrajinci

Ostavite komentar

 1. kakva bi bila reakcija SAD da je Rusija u vojnpolitickom savezu sa Kanadom i Meksikom, ima trupe i rakete i podrzava odvajanja Kalifornije i Teksasa, i redovno im isporucuje oruzje? Sigurno bi miroljubivo klimnuli glavom uz razumevanje. Jer bi to bila zelja meksickog i kanadskog naroda

 2. Au kakav vrhunski spin.
  Pa kada se većdotični profesor zalaže da se pitaju Ukrajinci što niko nije pitao pre državnog udara? Što niko nije pitao DNR i LNR šta oni hoće? Što niko nije pitao Krim šta hoće?
  Još jedan tekst plaćen novcem američkih poreskih obveznika a možda i iz crnih fondova svima nama drage CIA.

 3. Tekst je čista američka propaganda.
  Godine 2014. videli smo državni udar koji je isplanirao, finansirao i sproveo Zapad.

 4. O tome da se desio puc 2013. godine naravno ni reci. O kakvoj vi ukrajinskoj demokratiji pricate? Verovatno to sto su 2014. u Odesi spaljeni zivi ljudi u 21. veku?

 5. I sve dok ukrainci misle da im zapad nudi med i mleko i dok tz. elita umislja da ce svoje sposobnosti prodati za velike novce na zapadu kojima vise nista nije potrebno osim robova koji ce raditi za male pare dotle ce narod ispastati ili stradati u ratu od bratske ruke jer elita ne priznaje bratstvo ili rod sto je ukorenjeno u slovenskom narodu.Ono malo Ukrajinaca koji nisu ruskog- slovenskog porekla svim silama uz pomoc zapadnih sila prikazuje ukrajinski narod demokratskim .Takav stav ne deli 70% ukrajine a trenutno nemaju snagu da se odvoje od zla. Rusija ovde ulazi ka zastitnik sopstvenog bratskog naroda. Ovi akademici nemaju nikakav odgovor na probleme naroda ali znaju ko ih placa za nebulozne stavove. Ista je sitacija i u Srbiji samo sto vlast trenutno ne slusa akademike iz komunizma koji znaju da trguju svojim ( ne ) znanjem.

 6. Ukrainci i Rusi… Kao Srbi i Crnogorci. I tu je zapad umešao prste preko podmitljivih moćnika kao što je bio Milo Đukanović… Takvi bi prodali tatu i mamu za pare…

 7. Niste spomenili u tekstu da taj Ukrajinski narod gine u obojenim revolucijama koje diriguje zapad, a ne od Rusije. Rusija je osetljiva na narod svoj, Ruse pravoslavce koji zive u Ukrajini. Ne zaboravite da je Kijevska Rusija bila prva drzava Ruskog naroda!
  A drugo, obojena revolucija u Ukrajini ima za cilj da se priblizi granicama Rusije kako bi je lakse ugrozavali i destabilizovali.
  I vi kao i ostali zapadni zapadni mediji ste Rusofobicni, ali ne zaboravite
  „Mi Pravoslavni, s nami Bog“.

 8. Zalosno je sto rukovodstvo ukraine radi sa svojim narodom. Svuda gde se SAD umesala te su zemlje unistene. Ukrainci bolje gledajte svoju bracu Ruse!!!

 9. Ukrajina je jedina još ostala, ako bi NATO i nju pod svoje, Rusima bivše time potpisala smrtna kazna. NATO se nije smeo širiti ka Rusima, mada je to višestruko učinjeno. Česi, Slovaci, Bugari, Rumuni, Poljaci… sve to potpisano i …. E još Ukrajinica da padne i ful.. milioni će izginuti ali taj film NATO da gleda neće. Ukrajinci su kupljeni propagandom, biznisom i dr. Rusi bi da se sačuvaju od fašista i USA.
  Tu nema nikakve diskusije šta Ukrajinci žele.

 10. Videli smo sta zele ukrainci jos 1940 pa na dalje ,zato sada pitamo sta zele Rusi. Nije bitno sta zele ukrainci,svi nacisti moraaju da snose odgovirnost za svoja nedela pa ni oni nisu postedjeni. Kad tad mora da se odgovara!!!Zato je sada bitno samo sta zele Rusi!!!

 11. Vi niste nikakvi „ukrajinci“,prava reč je nerusi…kao i ovdašnji crnogorci,vojvođaneri i ini….nesrbi

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

24. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.