Svi vozači koji od 2005. do 2013. godine nisu izmirili svoje obaveze po osnovu izdatih naloga za plaćanje dnevne karte, moći će da sklope sporazum o otplati duga sa Javnim komunalnim preduzećem „Parking servis“ najkasnije do 28. aprila ove godine.

Rok za podnošenje zahteva će biti 90 dana i dužnicima će se otpisati 30 odsto glavnog duga ukoliko ga izmire u celosti ili 10 do 15 odsto ukoliko se vozači odluče da plate na 6, 12,18 ili 24 mesečne rate, a u zavisnosti od visine duga, saopšteno je iz „Parking servisa“.

Ukoliko dužnik ne izmiri dve uzastopne rate duga, bez upućivanja posebne opomene ili u periodu reprograma napravi novi dug, a ne izmiri ga u roku od osam dana, smatraće se da je sporazum raskinut, a preduzeće će ponovo moći da pokrene postupak naplate potraživanja preko izvršitelja.

Svi koji odluče da svoja dugovanja izmire na ovaj način, mogu da podnesu zahtev za zaključenje sporazuma o otplati duga na šalterima „Parking servisa“ u ulicama Starine Novaka 22, Kraljice Marije 7 i Mileševskoj 51 ili preuzeti zahtev sa sajta www.parking-servis.co.rs popuniti i poslati elektronskom poštom na [email protected]. Dodatne informacije o reprogramu korisnici će moći da dobiju na broj 011/3035-400.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari