Diković, Mali i Stefanović funkcijom do "pravde"

Kostić: Umesto da govorimo o ljudskim pravima streljanih i mučenih civila u ratovima, mi govorimo o ljudskim pravima predstavnika državnih institucija * Srpsko pravosuđe posebnu inertnost pokazuje u slučajevima koje pokreću pripadnici/e manjinskih grupa LGBT populacije ili ženskih organizacija
Dok građani godinama čekaju na rešavanje sudskih sporova, srpski sudovi efikasni samo po tužbama državnih zvaničnika

Ostavite komentar


  1. Drzavni zvanicnici imaju visoku ulogu u njihovom aktivnom periodu zivota i bavljenja politikom i drugim drzavnim funkcijama, sve to treba dobro da se isprati i da se odgovori na adekvatan nacin.

  2. Kako do pravde u Srbiji, u tri laka koraka:
    1) Kupiš diplomu
    2) Učlaniš se u SNS
    3) Postaneš ortak sa Vučićem

  3. Vidi se da nase pravosudje pravi pozitivne pomake ,ali ima tu jos prostora za napredak

  4. Predlažem da se osnuje STUB SRAMA , gde bi se objavljivala imena i fotografije svih tužilaca i sudija za koje se dokaže da nečasno obavljaju svoj posao.Od toliko nevladinih organizacija može bar jedna da preuzme taj zadatak.

  5. Koliko nam je trula i nesposobna drzava, govore dogadjaji: Savamala, Helkopter, Pljacka penzija, Karicev slucaj, Presuda NINu, Bajatovic, Spaskovski, Kamaras, Lazni doktori, Tajni ugovori, poplave, led na Dunavu, 72% BDP, silni dugovi…!!!

  6. Ozbiljan dnevni list ne bi trebao da u istu grupu ljudi svrstava sa jedne strane dva plagijatora koji nemaju zanimanje van politike a sa druge strane čoveka koji je u profesionalnoj karijeri prošao sve faze koje je morao da prođe, koji nije postao ministar preko noći, bogataš za jedan dan, koji nema brata i kuma…

  7. Ja vodim parnicni postupak od 2008 godine. Rado bih se posavetovala sa navedenim personama kako to moze da se ubrza.

  8. Slazem se da politicari imaju pravo na pristrasnost suda. Kako bi inace celokupni mehanizam prevara,lazi, korupcije i arogancije besprekorno funkcionisao? Neko Je pomenuo "stub srama" za sudije….ne, ne slazem se. Motkama, da ne kazem kakvim, bi tu stoku trebalo izvesti na neki trg, I pustiti gradjane da ih javno pljuju.

  9. Mozda su neki polozaji bitniji za narod i funkcionisanje drzave,pa bi bilo suludo da se pravda za takve pojedince otegne.

  10. E lepa naša Srbijo… Tako ti i treba… Pa opet glasaj (ili ne glasaj)… Šta ste tražili-dobili ste… Nego, gde ima tih diploma, treba mi jedno dve-tri?!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.