Privredno društvo “RIO“ iz Kostolca spada među najuspešnija mala i srednja preduzeća u regionu i četvrtu godinu za redom postaje brend privrede ovog kraja.

U konkurenciji 158 malih i srednjih preduzeća u Republici Srbije po izboru Privredne Komore Srbije, „RIO“ zauzima 55. mesto po uspešnosti i društveno odgovornom poslovanju. Dobitnici su brojnih nagrada na sajmovima “Lorist” i „Hortikultura”, kao i priznanja Privredne komore Srbije. „RIO“ spada u red društveno odgovornih malih i srednjih preduzeća i po statistici zauzima 38. mesto u Republici Srbiji po uspešnosti poslovanja i rada u društvenom okruženju, kaže se u obrazloženju Odbora za dodeljivanje nagrada koji je povodom dana oslobođenja dodelio povelju grada Požarevca ovom uzornom kolektivu. Povelju je na prigodnoj svečanosti direktorki Nataši Savić uručio gradonačelnik Miodrag Milosavljević.

Pored ove i brojnih drugih, ovo Privredno društvo osvojilo je i nagradu za najlepši štand na nedavno održanom Sajmu “ Ekofer” u Beogradu na kome su Kostolčani nastupili po četvrti put.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari