Pomaže studentima koji su za njega heroji: Dr Jasmin Nurković, lekar i humanista iz Novog Pazara

Ostavite komentar


  1. Bravo za Danas za ovaj tekst, bravo za mladog doktora za postignuta dostignuća i rad koji ulaže da se nagradi prava vrednost, a ne pripadnost:politici porodici ….

  2. Bravo majstore i ziv bio! Sve ce ti se visestruko vratiti u to budi siguran! Sve najbolje u zivotu i radu!

  3. Pametni mladi ljudi). Sretan sam kad procitam ovoko nesto. narocito mi se svidja recenica , citiram Dr Nurkovica- Kaže da u državnoj službi ne bi imao ono za čim teži “brzinu napredovanja, sticanje veština, psihički mir i zdravo okruženje”. Pametnica).

  4. Sve što je napisano i što je Nurković rekao , istina je. Klinika je bila rezervisana za decu profesora, ko da su im u nasleđe ostavljali dedovinu, a za zapošljavanje uvek bilo veza, onakvih i ovakvih. Na poslu i danas i uvek ekipe sklepane od podobnih, lenjih i onih koji su nosioci posla i struke. Kvalitet loš i sredina nezdrava. Napreduje se u skladu sa nenormalnim kriterijumima koje svi već znamo. Umorni od svega jedva čekamo penziju. Rezultat poražavajući. Nurković je shvatio sve u trenu. Bravo još jednom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.