Privremeno se izmešta ambulanta na Paliću, menja se radno vreme ambulante u Velikom Radanovcu 1Foto: J. B. K.

Počev od ponedeljka, 30. oktobra, ambulanta na Paliću koja se trenutno nalazi na adresi Park Heroja 8, privremeno će biti izmeštena u objekat na adresi Jožefa Hegediša 22, saopštio je Dom zdravlja Subotica.

Kako su naveli iz Uprave ove zdravstvene ustanove, do privremenog izmeštanja ambulante došlo je zbog neuslovnosti i nebezbednosti uslova za rad u objektu u kojem je ambulanta trenutno smeštena.

Na novoj adresi, u ambulanti Palić radiće dva lekara opšte prakse, jedan u prepodnevnoj smeni, a jedan u poslepodnevnoj smeni.

Specijalista pedijatrije radiće naizmenično pre i posle podne.

Iz Doma zdravlja Subotica dodaju da će se promeniti i radno vreme ambulante Veliki Radanovac, gde će naizmenično pre i posle podne svaki dan raditi jedan lekar opšte prakse.

“Molimo građane ovog dela grada koji se lokacijski nalaze bliže ambulanti Veliki Radanovac da se javljaju lekaru u pomenutu ambulantu, jer će od ponedeljka, 30. oktobra, u toj ambulanti svakodnevno imati lekara opšte prakse. Stanovnike Palića molimo za strpljenje i razumevanje novonastale situacije, а sve dodatne informacije možete naći na našoj internet stranici”, poručuju iz Doma zdravlja Subotica.

Više vesti iz ovog grada čitajte na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari