Tri studentkinje odlučile da krivično gone profesora zbog seksualnog uznemiravanja na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Možda ne bi bilo loše da prvo odgovaraju neke “dopisne članice” sa Elektrotehničkig fakulteta,da se proveri na koji način i preko koga su gradile karijere,toliko velike,da bi im i mnogi evropski naučnici na tome zavideli,od KOJIH PARA, su plaćani ti “seminari” ,kao i ČIJIH, i da li neko ko ima na osnovnim studijama prosek jedva 7,3 može da ima master,doktorat i da predaje?! Ima tako tih seljančica po srpskim fakultetima koje “neko” seksualno “uznemirava”, a one su jadne,nevinašca i “poštene u lakat”… E ,kada to istražite,pišite o “prijavama” na Arhitektonskom fakultetu.Malo više o tome znam… Diže se tako buka na pogrešnim mestima,a oni pravi predatori ostaju nekažnjeni.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.