Mihajlović: Osposobiti prelaz Bački breg

Ostavite komentar


  1. Bilo bi veoma korisno da se izgradi solidan put ako ne i autoput Vrbas-Sombor pa sve do Backog Brega. U blizini je i prelaz u Hrvatsku kod Bezdana. Zapadnobacki okrug bi oziveo privredno a granicni prelaz Horgos bi se znatno rasteretio.

  2. Treba hitno sneniti vladiku sumadijskog jovana. Dodelio je ordene: gasicu, vulinu i mihajlovicki. Ne znamo sta je mogao da ucini gore za crkvu. Nije ni cudo sto Sumadinci sve redje svracaju u hramove. Ej, gde si sveti oce sumadijski preosveceni Savo Vukovicu?! Verujemo da se prevrces u grobu zbog ovoga sto radi onsj koji je zajagao tvoj tron!

  3. Dokle se odmaklo po ovom pitanju, jer za Sombor i ovaj region to je projekat od vitalnog znacaja. Gradi se u celoj Srbiji, ali ne vidim da sem brzog puta Zrenjanin -N. Sad i obilaznice oko Beograda se nesto planira i ubrzo uradi. Licno se nadam da ce se uraditi i ovaj projekat za Zapadnu Backu (Sombor). Pozdrav

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.