Od sada elektronska prijava firmarine za pravna lica

Ostavite komentar


  1. Koje su ovo gluposti sta ima da se placa firmarina i sta ste jos izmislili da bi ste uzimali ljudima lovu.

  2. evo prosle nedelje sam registrovao firmu i tvrdim da je sve ovo velika prevara gradjana i privrede od strane pljackaskog etatistickog lobija sa tvorcem sekte NALED na celu! Elektronska registracija kosta 500 dinara manje nego regularna, ali ne dobijete tom prilikom resenje o registraciji (sto regularnom registracijom dobijete). Sledeci korak je Poreska uprava gde vam je neophodno resenje, a i banka vam isto trazi. Ako ste elektro ski registrovali firmu, jedino resenje je izdavanje prepisa dokumenta koje kosta 900 din. Tako vam elektronska registracija kosta de fakto 1900 dinara, a staromodno na salteru 1500 din. Lopovska posla NALEDa i Brnabicke…

    1. Sem ako nisi otvorio kockarnicu, trgovinu na veliko naftom, duvanom, cementom, banku, osiguranje, postu, mobilnu telefoniju, elektroprivredu… kako imas firmu koja po otvaranju ima promet od 50.000.000,00 din?? Samo ove delatnosti placaju fimrarinu i oni sa prometom od preko 50.000.000 dinara, a to nije sigurno tek otvorena firma. Bez obzira na to, stoji konstatacija da su Privredna komora, Naled, AMSS, Sluzbeni Glasnik, Sokoj … i ostale paradrzavne firme monopolisticki lopovi koji uz zloupotrebu prinude drzavnog represivnog aparata samo razbojnici koji su fantomku zamenili kravatom, a mnogi se nisu ni civilizovali dovoljno za taj deo odevnog predmeta.

    2. To je zato sto zakonski propisi ne prate uvodjenje e-poslovanja. za svako uvodjenje ovakvog nacina rada morate da promenite bar 5-6 zakona i 10 pravilnika i uredba a to niko nece da radi. Sve se radi samo kao reklama bez zelje da stvarno zazivi. i meni se slicno desilo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.