Đilas i Bastać upozorili Šešelja

Ostavite komentar


    1. Nije Goco.Prvo,Bastać nije sposoban da stavi Šešelju kesu na glavu,jer bi moglo da mu se desi da se ta kesa vrati na glavu Bastaća, a drugo,znaš koliko se Šešelj boji ove dvojice?Isto koliko i ti mrava.Nego lupetaju, a prvi su pretili silovanjima,vešalima, a zašto to tada nisu osudili,sad kad je mečka pokucala na njihova vrata, e sad se našli da osudjuau, a Šešelj,kakva je budala, i njih dvojicu će da stavi u taj film…i šta je Stari Grad Bastaćeva dedovina?

      1. Ne vec mesto gde mozes da udjes u gradsku salu i odatle preti i hejtuje one za koje on misli da mu ne odgovaraju. Zasto ne bi svi sad imali svoj termin u gradskoj sali da nekog u izvredjamo, malo zapretimo itd? To bi bas bilo korisno, pritom malo i decu da poducimo sta je lepo ponasanje?

      2. Ne kažem da je ovaj Bastać zlatan ni Đilas, daleko od toga, ali ta propaganda informera da su oni nekome pretili da će da siluju to je smešno. A, Šešelj je najveća kukavica, da nije ne bi vodio uvek ove kriminalce sa sobom da ga brane i ne bi napadao žene i vređao tako prostački. On je junak koliko i njegov učenik Vučić, ne zna se ko je veći.

        1. Jel ima snimak o pretnji silovanjem to ispada da je laz, pa taj Sergej sta i koga vredja kakve pretnje zbog njega bi trebali od Putina da kupimo deo Sibira I kakve uvrede salje Ljoticevac Bosko a I Djilas kako sve nazivaju predsednika drzave svuda u svetu govornici bi zavrsili u zatvoru . Valjda vide sad kako su bedni ti sto misle da je politika da sto vise vredjaju protivnika

      3. ahahahaha, šta bi ljubiša stara ljubav zaborava nema ? jel i ti sanjaš šekija i stare dane ?

      4. A hde si cuo da prete lincom,silovanjem i nasiljem na pinku,rts ili hepiju.Da li si bio ma protestu pa si cuo to ili ti je rekao marjan ,martinovic,vulin ili sarapa.Kad prestanete da verujete medijima zivecete bolje a do tad jedi sendvic jisi bolje ni zasluzio

    2. Sto se Goco ne podsetis kad su Djilasovci zamahivali da udare novinarku I pretnjom isli u televiziju pa reci Boska „IZVICI VOZACA PA SEDI U KAMIJON I JURNI NA POLICIJU“ sta je to podsticanje na ubistvo jel je to za zatvor a sad se ritaju bednici nekog ce tuze nek vide koliki je rep iza nji

  1. A, sta su ova dvojica? Gospodari Starog grada i vlasnici svih sala na tom „zasticenom podrucju“? Ove njihove pretnje se ni po cemu ne razlikuju od vokabulara Vojislava Seselja? U cemu je razlika? To sto oni misle da su umiveniji i lepsi?

  2. Djilas bi mogao da podseti Bastaca da je sa njim u koaliciji u Opstini Stari Grad, kao i da je ZNAO sta ce biti tema „stranackog skupa“. Daleko vecu stetu pravi Bastac SzS nego bilo ko drugi.

  3. kako ce bastac da rusi seseljevu vlast kada je u koaliciji sa seseljom. ovo su pravi minhauzeni.

  4. Seselja potura SNS i njen vodja i njegov (djavolov) ucenik, da pokaze sta nas dalje ceka. Ako smo pametni, ovo moramo ozbiljno da shvatimo kao pretnju i da ce nam biti sve gore i gore!

  5. Njih je trebalo zabraniti posle pada Milosevica! To je jedno veliko zlo za Srbiju.

  6. Gde je logika u izjavi da su „izbacivali hrvatsku decu iz vrtića i slali tuđe sinove u rat, a kada su Srbi proterivani sa svojih ognjišta, mirno su sedeli u Beogradu“? Sta su trebali, da opet osvajaju krajinu tudjim sinovims? Vi ste prolupali, no ne znate sta pricate, samo se busate u grudi nacionalisticke. Zasto niste tuzili bilo koga za to sto su slali tudje sibove u rat? Evo ja sam bio na vreme otisao napolje i dzabe su mi donosili pozive da budem dobrovoljac u pravljenju Velike Srbije, ali sta je sa onima sto su izgubili zivote ili ostali invalidi zbog ovih ludackih ideja? Zasto niste nista preduzeli kada ste bili na vlasti?

  7. Zašto protiv te barabe Šešelja nije podneta krivična prijava? Jedina odbrana od radikalsko-naprdnjačkih prostaka su krivične prijave. Njima treba zatrpati tužilaštvo.

  8. Ova epopeja sa neskrivenim ubicama na celu SRpske politike i ociglednih lopova da vode ekonomiju (neki kopernikus im vredi 2 puta vise od PKB) koja traje vec 9 godina pokazuje da smo preko njih podvrgnuti spoljasnjoj agresiji od starne neprijatelja sa ciljem da zatre srpsku drzavu do raspada i nestajanja.

  9. Ne mogu da razumem da Djilas ponovo pokusava da odbrani neodbranjivo! Branio je Bastaca kad je uneo devize bez prijave, sada ga ponovo brani za nesto sto je svesno uradio! Jedino bi bilo prihvatljivo kad bi raskinuo koaliciju u opstini, ali to se, naravno, nece desiti… Ipak je Bastac uhlebio dosta rodjaka… Sta reci, jedino da i Djilas ima svog Vesica…

  10. Da vam nije Šešelj koalicioni partner na opštini stari grad možda bi i mogli da mu zabranite, ali na vašu žalost jeste i ako ga nepustite odoste sa vlasti.
    Činimi se da samo đabe lajete na prazno, laže te samo sebe i ovaj narod.
    PA VAMA JE VLAST IZNAD SVEGA

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.