Do kojih birača Ponoš treba i da li može da dođe?

Ostavite komentar


  1. Dobrica Čosić u svom Dnevniku u zaključku piše:
    „Gadna je Srbija i gadni smo svi. Samoživost i pokvarenjaštvo, lopovluk svuda … Ova Srbija je ‘mrtvo more’. I bez svakog vidljivog napora i plana da se preporadja. Biće potrebno nekoliko decenija da se ovaj lenji primitivni iskvaren narod pretopi u radni, prosvećen i gradjanski odgovoran narod. Osećam se kao Srbin i pisac poraženim. Svet mojih romana ne postoji; nije ni postojao, ja sam ga izmislio u nadi da ću Srbima probuditi osećanje dostojanstva i samopoštovanja. Nisam uspio.“

  2. Mislim da je elementarna Inteligencija razumevanja , shvatanja gde se Srbija nalazi već 10 godina, je dovoljna da se donese dobra dluka, napravi dobar izbor za predsednika R.Srbije !
    DA , Zdravko Ponoš!!!
    ps / Nisam Z.Ponošu, našla bitne mane!!!

  3. Dveri imaju Boška za kandidata.Logika da glasam za zemljaka je nešto naj gluplje što može neko da rezonuje.Glasam za naj boljeg(bilo bi dobro da kandidati opozicije budu Zec ili Prelević),a Ponoš je provučen kroz blato(NATO čovek,topio tenkove,uništio sa Tadićem vojsku…itd.)te ,ako je svestan toga,a želi dobro narodu,treba da odbije kandidaturu.

  4. Cosicu, nas veliki pisac nikada I nigde nije govorio niti pisao tako ruzno o svom narodu kao sto vi navodite.To prosto nije tacno I ne izmisljajte.

  5. Ponos je oficir i ucestvovao je u ratovima 90ih godina. Dok se on borio Vucic se useljavao u trosobni stan. Vulina je Mira Markovic oslobodila sluzenja vojnog roka jer je ponjenoj dijagnozi bio kratkovid. Kasnije je progledao i postao ministar odbrane. Srbija je otvorila kancelariju za saradnju sa NATO paktom ali to rade politicari a ne vojnici. Za vreme Tadica i Ponosa bilo je 10 zajednickih vezbi sa NATOom. Za vreme Vucica taj broj je vec stigao do 38. Zasto Vucic ne resi pitanje ruske civilno-humanitarne misije u Nisu. Ako se bolje razmisli mozda je ovde AV NATO covek. Ponos sigurno nije.

  6. Ako predsednik Srbije radi po ustavu i ne dalje na toj funkciji nije mnogo vazno ko ce biti ali ako zloupotrebljava i drzi sve konce onda je druga prica

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.