"Krivi" različiti aršini prema poslanicima

*Aleksandra Jerkov: Verbalno nasilje većine je frustrirajuće *Vjerica Radeta: Narodna skupština nije Narodno pozorište *Dragomir Anđelković: Bolje rizik od ekscesa nego odsustvo diskusije
TRAGOM: Vlast i opozicija se međusobno optužuju za ekscesnu i naelektrisanu atmosferu u Skupštini Srbije

Ostavite komentar


  1. Zasto u tekstu nema izjave nikog iz Dosta Je Bilo pokreta? Dozvoljavate da Vladimir Djukanovic koji govori potpune neistine iznese sta ima, dok niste objavili sta o tome misli niko ko je optuzen lazno da psuje majku, pljuje i vredja? Koja je svrha svega ovoga?

  2. Aktuelni saziv je kvalitetniji i dinamicniji od prethodnog, izjavise analiticari i ostadose zivi. Opste je misljenje da posle sastava saveznog Parlamenta pocetkom 90-ih i ulaska SRS (cije tadasnje perjanice danas vode Drzavu) ovo je ubedljivo najgori sastav Parlamenta. Od vladajuce vecine (konkretno SNS) diskutuje max 5-6 poslanika, pismene sastave cita njih 10 a ostalih 80 se NIKADA nece javiti za rec i tu su samo da glasaju na zvuk zvona. Najcrnje je da najveci deo ovih poslanika i ne zna da su oni nadredjeni Vladi a ne Vlada njima. Novinari istrazivaci objavite spisak poslanika i strukturu njihovog obrazovanja,.verujem da su 75% njih vlasnici diplome privatnog fakulteta stecene nakon 45 godine starosti. Sve master menadzeri (?!). Crna Srbijo sta uradi od sebe?

  3. E vala svaka čast i DANASU koji je izabrao Đukanovića da da mišljenje o incidentima u skupštini. Čovek koji je doviknuo poslanicima opozicije, zločinci! I takav model ocenjuje ponašanje poslanika kojima predsednica nije dozvolila nikakvu reakciju. Još skandaloznije je da ni sam nije našla za shodno da "demokratu europske provenijencije" niti opomene a ne i da izbaci iz skupštine!

  4. Smradiali se ignorišu, smradikali se eliminišu, ali smradikali se ne
    komentarišu."
    Jezekilj, iii.7.

  5. nema mira dok se menažerija ne namiri i nakrade,a za to vreme ovom nepismenom narodu se uvaljuju koske od vrhovnog,veličanstvenog i "najpametnijeg" eksperta za sve !!!

  6. Stvarno zvuci cinično konstatacija tzv. SNS analitičara da je ovaj parlament dinamičan. Nevolja je u tome što se ta ““““dinamika““““ prenosi iz Parlamenta u ustanove, na radna mesta u državnim institucijama I na kraju I na ulicu. Kad se svi budemo dihvatili za guše (što je izgleda I krajnji cilj ove vlasti) biće kasno…

  7. Dobro bre DJB botovi, šta ste odmah skočili na Danas što nema izjave nikog iz DJB, ima izjava Jerkov i ovog iz SDS, ima gomila vesti i prenesenih saopštenja DJB na sajtu Danas, evo ovde konkretno ko zna šta je razlog što nema nekog iz pokreta.

    Aman koliko ste naporni.

  8. Ovaj svinjac u skupštini je delo predsednice skupštine koja je sa radošću dozvolila izlapelom Ristićeviću da mlatara nekim fotkama u izlivu pakosti, mržnje i nemoći. Zrela je za ostavku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.