SDS: Odgovornost za istorijski gubitak

Ostavite komentar


  1. Šta očekivati od Sertića koji nije znao da vodi ni školu plesa (otišla u stečaj). Nije on kriv, nego ovaj Beorama AV koji takve idiote dovodi.

  2. …а, коме Ти, бивши, бивши-НИКО, да држиш слово о крађи?
    400.000 радних места (читај: породица) си угасио.
    1.500.000 људи оставио си у беди. Док су се, под Твојим, будним, оком дешавале разноразне "успешне" приватизације.

  3. Samokritičnost je dobrodošla ali i odgovornost treba da bude utvrdjena i procesuirana!

  4. treba što pre početi pisati optužnicu zbog rasprodaje i pljačke.

  5. Interesantno da se Vucic jos nije izjasnio o ovom velikom kriminalno-poslivnom skandalu, koji ce veoma da kosta poreske obveznike Srbije, ali i da dovede u pitanje sporazum sa Kinezima. Vucic mora, kao sto nije ucinio ni u slucaju Savamala, da precizno iznese svoja saznanja o ovoj ogromnoj kradji, ako nece da i on bude uvrsten u spusak onih koji su sa Kamarasom bogato omrsili svoje brkove. Niko nije ni saopstio da li istrazni organi istrazuju ovu najnoviju pljacku.

  6. O ko ce da snosi odgovornost u tom recikliranom iz 90ih SDS-u za slepovanje Cede Jovanovica u parlament da bi na lokalu a sutra i u republici pomagao Vucicu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.