SNS izabrala novo rukovodstvo, Vučić jednoglasno na čelu stranke

Ostavite komentar


  1. To bi pre svega trebalo da se odnosi na predsednika te zalosne stranke…

  2. Gluposti,birati nove potpredsednike čija je obaveza samo da prenose naredbe svog šefa,pa to može svako da radi i to je nebitna promena.Promena bi bila da ta stranka radi u korist građana .

  3. Ja licno, vama gospodine mandataru Vucic Aleksandre, nisam nikada verovao, ne verujem vam, niti cu do kraja vase politicke karijere verovati ni jednu jedinu vasu izgovorenu rec.Time su definisani odnosi jednog gradjanina Srbije, citaoca Politike vec 40 godina i vas licno za vjek i vjekov. To i toliko.

  4. Eto nama novog diktatora! Samo jos u Severnoj Koreji VODJU biraju aklamacijom. Da ima i malo stida bilo bi ga sramota. A da ima pameti debelo bi se zamislio. Zato sto iza ovog sramnog „jedinstva“ struje mnoge podzemne vode.

  5. Specijalni izaslanici iz Severne Koreje, Belorusije, Irana i sa Kube pratili su zasedanje Skupštine SNS. Oni će svojim vođama preneti iskustva i „know-how“ kako se jednoglasno bira VOĐA

  6. Kod drukcije kaze, klevece i laze!
    Danas, na dan izbora preCednika, botovi dobijaju specijalne sendvice, sa vise majoneza i kupus salatom umesto zelene!

  7. A Vucic nije mogao bez preletaca. Eto Jovanova za potpredsednika, a on je „jako“ doprineo rejtingu SNS-a glasao iz sve snage za Vucica.

  8. „Vučić je poručio da će ponovo biti „premijer za toalete“.

    znamo da je gospodin vučić bio sarkastičan i ciničan (kao što obično biva), ali ako uzmemo u obzir zlostavljanje radnika u juri nije uspeo čak ni premijer za toalete da bude.

    jedino je premijer za krupni kapital.

  9. Нема ни у Северној Кореји оволиког једноумља малоумника – где ови иду? Алфа мајмун строго контролише остатак чопора …. Србија треба да промени име док је ова екипа на власти : Вучићева Република (Царевина?)Мајмунија!

  10. Od kad je “Utisak nedelje“ humoristička emisija? Znamo kako to izgleda kad Vi izdržavate?

  11. Ne postoji covek u redovima SNS koji bi u ovom trenutku mogao zameniti Vucica.

  12. Samo stranke koje ne izjedaju untarstranacka previranja mogu nesto dobro uciniti za gradjane.

  13. Vučić je lider ne samo SNS-a, on je lider regiona i ovog dela Evrope!

  14. Svi delegati su ukazali poverenje Aleksandru Vucicu. Sasvim razumljivo.

  15. Bez Vučića SNS bi bila mala i neuspešna stanka, on joj daje život i uspeh na izborima i kod naroda.

  16. Okravili ruke od aplauza. Joj Boze koliko ga vole. I gle pored vodje, postovan doktor nauke, i onaj koji voli novinarke sto lako kleknu. Ponosan dan za Srbiju, nema sta. Ovo ide u istoriju.

  17. Ne cerujem da je neko i sumnjao u drugaciji ishod ove izborne Skupstine SNS-a

  18. Ocekivano i zasluzeno Aleksandar Vucic je ponovo izabran za predsednika SNS-a

  19. Svaka čast za Aleksandra Vučića. Ovakav uspeh Pajtić može samo da sanja.

  20. Jednoglasan izbor Vučića na čelo SNS pokazuje ogromno jedinstvo medju Naprednjacima.

  21. Postovanje izborne volje je sustina demokratije i niko danas nema pravo da se ljuti , jer rezultati nisu u skladu sa njihovim ocekivanjima.Srbija je glasenjem potvrdila kome veruje.Casnost, postenje, marljiv rad i briga za opsti interes je ono sto gradjani ocekuju od clanova vladajuce partije.Ukazano poverenje veoma je obavezujuce, tako da je SNS prakticno preuzela kompletnu odgovornost za stanje u drustvu u buducnosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.