Tadić sa uličnim sviračem zapevao Bajagin hit (VIDEO) 1foto: Twitter

Nosilac liste koalicije „Dobro jutro Srbijo“ i predsednik Socijaldemokratske stranke Srbije Boris Tadić u toku preidzborne kampanje u Leskovcu je sa uličnim sviračem zapevušio hit Momčila Bajagića Bajage.

Bivši predsednik Srbije susreo je uličnog svirača u Leskovcu, sa kojim je i zapevao nakon kratkog razgovora.

Leskovčanin je bivšem predsedniku rekao da ne bi ovako slobodno šetao ulicom da je bio „neki lopov“ dok je bio na vlasti.

„Žao mi je što sam bio protiv vas“, rekao je Leskovčanin Tadiću, na šta mu je ovaj odgovorio da su „mnogi bili protiv njega“.

Kako je slogan koalicije koju čine Tadićev SDS, DJB Saše Radulovića i pokret „Otete bebe“ Ane Pejić, „Dobro jutro, Srbijo“, sa uličnim sviračem upravo je zapevao Bajaginu „Dobro jutro“.

„Ovih dana obilazim celu Srbiju. I mnogo je problema u svakom mestu, nakon decenijskog razaranja… A onda sretnemo uličnog svirača u Leskovcu i podseti nas da sve ovom narodu možete uzeti, osim duha. Ima ovaj narod snage da pobedi mrak! I jedna za DOBRO JUTRO SRBIJO!“, napisao je Tadić na Tviteru uz video snimak ovog susreta.

Podsetimo da je Tadić i tokom ranijih kampanja imao „muzičke izlete“, pa je tako na tokom predsedničke kampanje 2008. zajedno sa Bajagom zapevao „Što ne može niko, možeš ti“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari