Vučić: Izbori pokazuju da je državna kasa primamljiva

Ostavite komentar


  1. Juče predsednik vlade i ministar zdravlja su za prvog na listi SNS Radojčića kazali „čovek je odličan lekar, pa šta ako je bespravno napravio kuću na Zlatiboru…., dobro leči decu, a vi tu zakerate“. A na toj listi je i dekan parvnog fakulteta u Beogradu i on takoće smatra (dao intervju) da je to OK podigneš bespravno kuću, pa šta, neće se valjda vlast „držati zakonakao pijan plota“! Sa takvim pravnicima Beograd i Srbija ima kao i do sada da nastavi na propada i nestaje.

  2. Pa zato ste se i bhorili. Za kaau ne za Srbiju. Gde su osuđeni tajkuni, svi se redovno reketiraju .Da se borili za Srbiju ne bi Toma smetao ali je kasa premala i samo joj treba jedan ključar.

  3. Dok jedni pune drzavnu kasu, drugi bi iz nje da kradu. Dok jedni rade za narod i drzavu, drugi rade samo za sebe i svoj dzep. Srbijo, pazljivo biraj koga zelis na vlasti. One koji rade za bolju buducnost ili one zbog kojih bi cupkali u mestu?

  4. Izbrojao sam 20 GSP autobusa koji su dovezli „ripanjce“ na miting iz svih delova Beograda. Policije koliko nećeš.

    Koliko košta državu (i sve nas) ceo ovaj cirkus, koji se sigurno svakog dana ponavlja, samo u drugom mestu?

  5. Uvek me bunilo to sto se svaka vlast ponasa kao da je izvadila pare iz svog dzepa i stavila u drzavnu kasu i pa ih onda kao čuva od opozcije.

  6. Pa ti si prvi ceo radni vek trčao za drzavnom kasom, dok je nisi dograbio i ne pustas iz ruku bez obzira na kom se mestu ( fotelji ) nalazis.

  7. Mašte, daj malo maštovitosti „predsedniče“. Ovako, gacaš po sopstvenoj banalnosti. Potrudi se, možeš ti to. Ponavljaš se već tries godina. Dosadan si i sav siv.

    1. Nesto nisam primetila enormno bogatstvo kod ljudi koji su sada na vlasti. A pogotovo sto nisu ni imali odakle da uzimaju, oni prethodni su se potrudili da nista ne ostave. Svi znamo sta smo prosli da bi se te kase dopunile, i sad da im damo ponovo?

  8. A, TI smatras da je Drzavna kasa ustvari TVOJA kasa, pa se iste ne mozes odvojiti kao sto to nije mogao Milos Obrenovic, koji je smatrao da jedino ON ( Milos ) ima pravo da raspolaze sa sadrzinom Drzavne kase. Niti je A.V. – A.V. Milos niti ce Drzavna kasa biti njegova, a to sta je trosio i zasta je razbacivao nas novac, novac gradjana Srbije, pozabavice se Drzavni organi ( „procisceni“ ) kada za to bude doslo vreme, MAJSTORE !

  9. Svi se mi, gradjani, nadamo da ce se graditi i raditi. Bilo bi lepo kada bi nam bilo svejedno ko ce pobediti na izborima, jer to bi znacilo da imamo pravu demokratiju i da izabrani sprovode volju naroda a ne licnih interesa.

  10. Skup je inače održan u crkvenom dvorištu – bilo bi lepo videti račun koji je SPC izdala, porez koji je platila, i uplatnicu SNS.a kojim je plaćanje izvršeno. Ali nešto mi govori da se i ovde, kao i obično, predsednik neće držati zakona

  11. Prema njegovim rečima, to što su se za beogradske izbore prijavile 24 liste govori o tome koliko je “primamljiva državna i beogradska kasa“. kaze vodja koji je nosilac liste na svim izborim bilo parlamentarni, predsednicki, lokalni gradski i po kojoj mesnoj zajednici (2012,2013,2014,2016,2017 i 2018). To u kasi mi glasaci i nasa deca i praunuci moracemo da vracamo.

  12. Put koji vodi na Avalu je asfaltiran samo do tornja jer su pravila medjunarodne reli trke to zahtevala. Put je radjen u minut do dvanaest hitno pomerajuci tehniku na Avalu sa asfaltiranja Bulevara Oslobodjenja. Ostatak je rupa do rupe kakav je zadnjih 40. godina. Sto se kase tice, trbace vam za lekove posto cete poceti da se raspadate od trulezi. Ne zaboravite crvena komunjarska gamadi, Bog sve gleda. Dobar ti A8L Vucicu. To je vlasnistvo svih krezubih i nesrecnih Vucicu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.