"Vučić još nije došao do teme o Dačiću"

Nisam uopšte razgovarao sa premijerom Vučićem o mojoj budućoj funkciji u vladi, kaže za Danas Rasim Ljajić za Danas
Lider SNS nije razgovarao sa Ivicom Dačićem o učešću SPS u budućoj vladi, tvrde za Danas u kabinetu premijera

Ostavite komentar


  1. Vučiću Tanja Jordović ti podnese ostavku, reaguj, drži je , ne daj. Mnogo je učinila za PINK, i bolje i u vaznije vreme (kad si ti prvi put vladao i posle) od Vučićevića. Ima zasluga, uostalom, znaš je. Zaustavi odliv takvih kadrova iz medija. U protivnom, Srbiju čeka zemljotres. Ili, neki slični državni udar, pitaj Vučićevića.
    Vučiću, odmah uznemiri javnost! Ponavljam: Tanja Jordović podnela ostavku. Nema dalje.

  2. „Vucic nije dosao do Dacica“.
    Ovaj premijer nam nesto nije nadaren. Sporo razmislja, usporeni su mu potezi. Ako dva meseca pravi Vladu, koliko mu tek treba da resi neki konkretan problem? Doduse, covek nema dana radnog staza, pa i ne zna sta su to konkretni problemi i kako se resavaju.
    Danas je vikend, ocekujem udvostrucenu kolicinu sendvica. SCV!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.