Vučić putuje u Pariz

Ostavite komentar


  1. Blago njemu! Svetski covek. Da mu spremimo nesto da se okrepi. onako domacinski, srpski, za duga puta? Par rakija snekim detetom pa hop, pravo u Pariz, ne na *zadnji ulaz*?
    Sjajna prilika da odande na dan prinirija ratuje sa *vragom naroda* u Gulag-gu Srbija.

  2. Kratko brate , pa ne može AV za to vreme ni u pola znamenitosti da zaviri a kamo li u Mulen ruž, Raspućino, Ajfelova.a gde je tu krstarenje Senom . Ti naši planeri u vladi morali bi da takva putovanja bolje isplaniraju a ne ovako „navrat nanos“

  3. Ceka ga isto mesto na “ svecanoj “ tribini kao i prosle godine … jeli bar “ naucio “ par francuskih “ knjizevnih “ reci … a i Madame Vucic “ serait labas „, ? ( bice mozda tamo …..conditionnel )

  4. Vučić i treba da dobije podršku našeg predsednika koji voi svoj narod i državu i koji radi na tome da građani Srbije žive bolje. Srbija je na pravom putu razvoja.

  5. Kako te nije stid da trosis moje novce na tolika putovanja, hotele, jela i bsnkeye, srsm te bilo? Ko si ti da putujes kao svi svetski drzavnici zakedno?????

  6. Prvi i pravi covek koji gde god sa ode govori o Srbiji.
    Hvala predsednice sto se borite da nasa zemlja bude na dobrom putu. Samo napred.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.