Vučić: Uvek se konsultujem s Putinom

Ostavite komentar


  1. Naravno Putin ne donosi nikakvo rešenje za Kosovo, samo će dati podršku Vučiću i Tačiju (navodno BGD i PR) da reše Kosovo – po instrukcijama SAD-EU-Merkelove… (priključio se i Putin)? A zna se kako će Vučić i Tači rešiti Kosovo – rešili ga 2013/2015 GOD Briselskim sporazumom (primopredaja teritoorije) kojim je Kosovo dobilo sve atribute Albanske muslimanske države). Ostalo je Vučićevo potpisivanje sveobuhvatne normalizacije da Kosovo udje u UN, i za na veka je KiM predato-poklonjeno albanskim muslimanima. STOP Briselskom sporazumu dok još ima vremena, da se omogući povratak 250.000 proteranih Srba i omogući pravedan STATUS KiM (Kiparski model: dva entiteta: pola-pola)???

  2. Predlog za rešenje srpskog i kosovskog pitanja je jednostavan i pravičan,
    ako se poštuju principi SAMOOPREDELENjA i RECIPROCITETA:
    Naime, Srba na Balkanu ima 8 miliona (6,1 u Srbiji; 1,1 u Srpskoj; ostalo u susednim republikama i pokrajinama).
    Da bi se napravila REALNA Srbija po uzoru na evropske nacionalne države (u kojima živi 2 miliona Srba kao dijaspora), neophodno je da u sastav države Srbije uđe Srpska i sever Kosova,
    a da Srbi u susedstvu dobiju najveća prava kao nacionalne manjine u EU (ZSO, autonomija,..), kao i zaštitu srpskih pravoslavnih svetinja !

    1. А, што не „Реална Албанија“, или „Реална Бугарска“, или „Реална Румунија“, или „Реална Босна“, или „Реална Хрватска“? Мислим, реално…

      1. Миле, оне РЕАЛНО већ постоје , чак и Албанија од прогласешња самосталности Косова (само формално нису припојили Косовио).
        Таква „реалност“ за све нације осим Српске , зацртали су на Јалти Стаљин и Рузвелз , да би лакше контролисали Балкан ! !

  3. Svaki pravii državnik se prvo i ponajviše konsultuje sa građanima svoje zemlje. Ali, avaj, mi nemamo državnika. Naprotiv, ovo što se samohvališe kao državnik vređa i ponižava građane i što je najgore, iz sve snage radi protiv građana. Čak ih i masovno protertuje iz zemlje, samo da bi on i njegovi čauši (u odsustvu proterane, istinske elite), sedeli na državnim položajima i razulareno divljali.

  4. Besplatan predlog efikasnih mera za bolji život građana Srbije :
    1. povećanje minimalne plate i penzije za 5.000 dinara;
    2. skraćenje radnog vremena na 7 sati dnevno (35 nedeljno), a da se prekovremeni rad plaća uvećano 50% (a 100% preko 30 sati mesečno);
    3. uvesti progresivnu poreznu stopu za sve preko tri prosečne plate, vrednosti imovine;
    4. uvesti neposredne izbore za sve skupštine;
    5. izvršiti regionalizaciju Srbije na 4 ravnopravne pokrajine, bez autonomije u državnim pitanjima;
    6. formirati mistarstvo za investicije dijspore…

  5. Ne mogu da vorujem da je ovo rekao!?!? Pa kao da smo ruska gubernija “on njemu ne laže”. Ovo je vrhunac poltronstva, a nekad smo se smejali Slovencima kao bečkim konjušarima, pa mi smo 100 Uta gori.

    1. Објаснио му Гашић како се то ради…

  6. Rusija je najveća srpska zabluda;Zbog njih, nama su vrata EU zauvek zamandaljena!

  7. Opa bato. Pored Clintona i Blera evo jos jedan savetnik velikog vodje, veliki Putin. Koga ovaj laze. Stalno ponavlja kako ne laze Putina, to mu potsvesno dolazi jer zna da je ne prekosnoveni lazov.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.