Recept: Beef Wellington

Svakog petka list Danas kuva sa Isidorom, autorkom bloga Ko kod bake

Ostavite komentar


  1. Da,tačno meso se mora malo duže zapeći sa svake strane,takođe se još dodatno peče u rerni,s tim što je umotano u testo,znači,pečenje u rerni neće trajati baš dugo,onoliko koliko treba testu.Meso treba unutra na preseku da deluje ne baš pečeno,da ima crvenkastu boju…to se zove Ingliš pečeno.

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. decembar 2025.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.