Kako začiniti salatu od kupusa? Nije svejedno kojim redom ćete dodati sastojke

Ostavite komentar


  1. Kupus se secka nožem na dasci i tu nema NIKAKVOG soka. Zatim se iseckan kupus prelije MASLINOVIM uljem. Onda se posoli ili još bolje ako se to radi dodatkom za jelo bogatim sušenim povrćem (Vegeta i slične mešavine). Tako spremljenu salatu od kupusa možete ostaviti u frižideru do sat vremena ukoliko ćete do tada završiti obradu glavog jela. Na kraju dodati (jabučno) sirće. Ukoliko sirće dodate ranije, salata će vam se ucmoljiti i biće kao slina. Napomena: NIKAKO ne spremajte ovu salatu tako što kupus rendate na trenici. Na žalost, neki i to rade :(

Ostavite komentar


Život

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. decembar 2025.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.