Emori Šarbono je sjajan pedijatar, cenjena među kolegama i omiljena u društvu. Jedina osoba sa kojom nije u najboljim odnosima je suprug DŽef. Nakon svađe sa njim, mlada doktorka odlazi na pripreme za maraton i nestaje u planinama Severne Karoline. Do trenutka kada DŽef prijavi nestanak policiji, Emorin svaki trag se gubi.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

Dok policija sumnjiči DŽefa za ubistvo supruge, Emori se budi nakon neobjašnjive povrede glave u planinskoj kolibi sa misterioznim neznancem koji tvrdi da ju je pronašao u snegu. Ali njen spasilac je čovek čija je prošlost toliko mračna da ne može da joj otkrije čak ni svoje ime. Bez telefona i bilo kakvog sredstva komunikacije, uz gustu maglu i sneg koji ne prestaje da pada, Emori shvata da je zarobljena sa njim u kolibi i da izlaza nema… Ali da li je on zaista taj od koga joj preti opasnost?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari