DanasOnline

Novogodišnji program Bar
24.11.2023. 13:20

Novogodišnji program u Baru trajaće 7 dana

Novogodišnji program u Baru, trajaće sedam dana, saopštava Turistička organizacija Bar.  Novogodišnji Happening će početi 27.12.2023. godine i trajati 7 dana, do 02.01.2024.
Novo istraživanje otkrilo da je suzdržavanje od jela u određeno doba dana značajno, ali na drugi način 2
11.11.2023. 13:45

Novo istraživanje otkrilo da je suzdržavanje od jela u određeno doba dana značajno, ali na drugi način

 Održavanje zdrave telesne težine uz održavanje šećera u krvi pod kontrolom ključno je za sve nas, ali posebno za više od 37 miliona Amerikanaca koji žive s dijabetesom tipa 2. Obično se preporučuje brojanje kalorija i strogo pridržavanje kao metode za kontrolu telesne težine i održavanje kritičnih brojeva pod kontrolom za osobe s bolešću, zajedno s lekovima i drugim medicinskim intervencijama kada su naznačene, piše the healthy.com.
Koja je razlika između smeđih i belih jaja? 3
11.11.2023. 10:00

Koja je razlika između smeđih i belih jaja?

 Jaje je zahvalna namirnica, jer može da se pripremi na veliki broj načina, i nezaobilazan je dodatak različitim testima, testenini, filovima za kolače i torte. U ponudi su jaja iz slobodnog uzgoja i ona koja najčešće nalazimo u radnjama, međutim možemo da biramo i boju jaja - belu ili smeđu. Iako možete pomisliti da se s bojom menja i sastav jaja, to nije slučaj, već boja kokoške određuje kako će izgledati, piše punkufer.dnevnik.hr.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. novembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.