Generacije koje su odrasle gradeći od plastičnih kockica zamkove, frizerske salone ili najfantastičnija vozila i letilice, sada mogu ovaj lepi deo odrastanja sa svojom decom da dele i u bioskopima.

 Lego kocke i danas su jednako omiljene među decom svih uzrasta, a novi animirani spektakl „Lego“ namenjen je, kako kažu distributeri, svim uzrastima, a od sutra će biti na bioskopskim repertoarima u Srbiji i u Crnoj Gori.

– Lego je prvi put na filmu, a ekipa koja je pravila ovaj fantastičan film ima iza sebe niz najuspešnijih i omiljenih naslova. Glasove su oživelim Lego čovečuljcima dali neki od najčuvenijih glumaca, a među njima i Morgan Frimen. Film je titlovan i neće biti sinhronizovan kako bi stao autentičan. Animacija je perfektna, a za izgradnju scenografije upotrebljene su praktično tone Lego kockica. Može se reći da je ovo najsloženiji film na svetu. Dostupan je u 3D i 2D tehnologiji – rekao je na jučerašnjoj konferenciji generalni direktor Blitz filma i videa Zoran Savić. On je objasnio da je Blitz prirodni nastavak čuvenog Milenium filma, te da je ova kompanija zvanični zastupnik Warner Brosa za Srbiju i Crnu Goru.

Treba napomenuti da je Srbija među prvim zemljama sveta u koje je nakon SAD, pristigao film „Lego“.

Lego u McDonald’s-u

Junaci Lego filma, osim u bioskopima, biće i u McDonald’s restoranima širom zemlje. Uz Hepi Mil obroke deca će moći da uživaju u 3D čašama sa likovima iz filma. Druženje se nastavlja i u Happy Studiu pomoću mobilnih telefona ili kompjutera, moguće je uključiti se u neku od Lego avantura na www.happystudio.com. A u subotu, svi mali ljubitelji Lego sveta moći će da u McDonald’su na Terazijama vide neke od najinteresantnijih maketa napravljenih od čuvenih kockica, a koje su napravili vrhunski Lego graditelji. Ako uz to donesu i neku svoju kreaciju, čeka ih nagrada, a biće organizovane i brojne radionice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari