Site name

Fantomi: Zatvoreno pismo Željku Mitroviću

Poštovani Željko Mitroviću,

8

08. septembar 2017. 18:31

Fantomi su ostali uvređeni zbog tvog nepozivanja u novi rijaliti koji je upravo startovao na tvojoj televiziji, a kojoj ne želimo ni ime da spomenemo. Reklama ti ne treba , jer na našu žalost imaš je i previše. Ako je razlog tvog nepozivanja to što se plašiš da ćemo ti porušiti ambijent u koji si uložio milione, verovatno od para građana Srbije, kao što smo to uradili i na drugim lokacijama, grdno se varaš. Fantomi bi srušili , ali sve rekorde gledanosti rijalitija. Za razliku od tebe, fantomi nisu zlopamtila i zato će te pozvati da učestvuješ u našem budućem rijalitiju koji ćemo organizovati, nadamo se veoma brzo. Brzina projekta zavisi samo od jedne stvari, a to je da fantomi dođu na vlast. Nakon toga kreće rijaliti.

Rijaliti fantoma će biti po ugledu na tvoj, sa sličnim ambijentom samo na drugoj lokaciji. Da ne ispadne da te plagiramo fantomi će ubaciti neke novine koje će tebi biti naročito inspirativne. U opticaju su dve lokacije, jedna u Sremskoj Mitrovici, a druga u Požarevcu. Za koji grad ćemo se odlučiti razmotrićemo na kolegijumu fantoma. Jedna od novina u odnosu na tvoj rijaliti biće obavezna šetnja po krugu u večernjim satima.

Rijaliti će biti pod nazivom “KLAVIR ZA druga“ . U rijaliti ćemo infiltrirati poznate ličnosti iz sveta politike kako bi se prekinulo sa praksom pozivanja samo ljudi sa estrade. Ovo će biti sigurno prvi put Željko da učestvuješ u jednom ovakvom rijalitiju. Imaćeš i ti priliku da uvedeš svoga sina, kao što si i ti omogućio učesnicima u svom rijalitiju da dovodu svoju decu.
Pisma ćeš moći da pišeš do mile volje samo ovog puta zatvorena.


Srdačan pozdrav za Željka Mitrovica izvini Mitrovića


Pokret ujedinjenih fantoma

povezane vesti

komentari (8)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Fantom xy

08. septembar 2017.

Nije doticnom prijatno jer ce biti ucesbik Pravog rijalitija.Uskoro.

Jeca

08. septembar 2017.

Konacno!

SWEDEN

08. septembar 2017.

Fantasticno!!!!!!!Od srca se nadam se da ovo zatvoreno pismo predivnih fantoma uskoro postati i java u napacenoj Srbiji! Pozdrav iz Svedske!

Egalite

08. septembar 2017.

Nikad bolje "otvoreno" pismo

maxHH

08. septembar 2017.

Hocete i kojeg majmuna ubaciti u Vas rialiti?

NemanjaBG

09. septembar 2017.

.. Ali pokušaj kreature zvane Mitrovic da pomoću jeftinog kostima i usvojenog majmuna ostavi utisak "genijalnog ekscentrika" reda veličine Haurd Hjuz, jadnije je od onog pokušaja svemirskog-deska u proglasu SNS zvanom Nacionalni dnevnik(?!). Kako beše, "Došli divlji, oterali pitome".

gidra

10. septembar 2017.

Kako funkcionise ova vlast POtuljeno na prevaru. Ludi moji mi smo nagrabusili za ovom vlascu. Moj slucaj je Tv pretlata koja nije najveci problem sa ovom vlascu .do nedavno je bilo da popust imaju domacinstva u kojima bar jedan clan je osoba sa invaliditetom a po novom nakaradnom vise nema clanovi domacinstva vec samo ako je osi vlasnik stujomera. sto znaci da moze da bude vlasnik muz ili zena da muz bude zdrav a zena Osi ili obrnuto pa zatim da vlasnik bude otac ili majka a da i im je dete OSI U tom slucaju ako vlasnik nije oboleo njegova deca nemaju pravo na oslobadjanje od tv p;retplate , Kakve veze ima vlasnistvo nad strujomerom kad je to jedna posebna grana privrede a televizija nesto drugo. tako da po n ovom oslobadj a se daljeg lacanja samo vlasnik ako je on osoba sa invaliditetom nnjegova deca nemaju pravo da budu oslobodjeni iako su vecina u srbiji deca osobe sa invaliditetom. nemaju pravo da budu oslobodjeni od placanja tv pretplate DECA: OSI Osobe sa invaliditetom, Quadrilegija,parapleegija.Daunov sindrom, Slepi,Gluvonemi,multipleks skleroza,Misicna distrofija, deca sa posebnim potrebama.I mnoge druge bolesti koje napadaju nasu decu.

Pedja

10. septembar 2017.

Fantomi neigrajte se,da slucajno na vas na pesackom ne naleti mali Mitrovic,pa jos onda i ogrebanu farbu na dzipu da mu placate