U znak zahvalnosti i priznanja za ostvarene izvenredne rezultate u školskoj 2012/2013. godini, opština Stara Pazova je za sve ovogodišnje laureate pripremila prigodne pohvalnice, za najbolje đake generacije i nosioce Vukove diplome tablet računare, kao i novčane nagrade.

– U našoj opštini imamo 14 đaka generacije, 59 nosilaca Vukovih diploma, 28 učenika koji su pojedinačno osvojili neka od prva tri mesta na republičkim takmičenjima i 57 učenika koji su ekipno postigli rezultate na republičkim takmičenjima – rekao je Radinović i dodao da mladi i obrazovani ljudi predstavljaju simbol bolje i lepše budućnosti ove opštine.

U podeli nagrada su uz predsednika opštine učestvovale i načelnica za društvene delatnosti Milka Simić i načelnica za sport, omladinu i kulturu Ljibuška Lakatoš.

Prvacima knjige i slatkiši

Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović je posetio đake u OŠ „Slobodan Savković“ u Starim Banovcima i OŠ „Heroj Janko Čmelik“ i tom prilikom uručio školski pribor, knjige „Prvarica“ i „ Moj zavičaj“ i slatkiše za učenike prvih razreda.