O savremenim fašistima i fašizmu 1Foto: Freeimages/cierpki

Sudeći po permanentnim ispadima i neskrivenim nasiljem, naprednjaci su u Skupštini Srbije već duboko zagazili u fašizam.

Obožavanje vođe, jednoumlje, progon svih neistomišljenika, neskrivena mržnja, zabrana svakog drugačijeg mišljenja (primer: atak na poslanika Đorđa Vukadinovića), posebno događaji od 8. maja, nesumnjivo to potvrđuju.

Izmišljotina je da je Marjan Rističević PRETUČEN na ulazu u Skupštinu Srbije.

Kao lekar dobro znam da neko ko je prebijen, sa teškim telesnim povredama i „za malo nije ubijen“ sigurno ne bi mogao da paradira skupštinskom salom sa pocepanim sakoom preko ruke. Niti bi mogao da istog dana učestvuje u radu Skuptštine. Ne znam ko mu je nalepio flaster na školjku levog uha, svakako je to učinio totalni amater, jer se to, profesionalno, nikada tako ne radi.

Inicijator cele ove priče verovatno je poslanik naprednjaka Aleksandar Martinović, koji je iskoristio lep prolećni dan za sunčanje pred Skupštinom.

Ne znam kome Aleksandar Martinović, predstavnik vlasti, upućuje ucenjivačke zahteve za istragu, s obzirom da on pripada vladajućoj partiji, koja, između ostalog, postavlja i sudije i tužioce. Kao doktor prava, morao bi da zna da su lake povrede u domenu privatne tužbe.

I da nije potrebno angažovati BIA, čiji zadatak je bezbednost države, a ne arbitraža ulične tuče.

U rečniku vladajućih naprednjaka skoro je odomaćen „epitet“ „fašista“ kada se govori o Bošku Obradoviću.

Za one koji ne znaju pravo značenje, evo kako to opisuje Milan Vujaklija:

fašizam (l.fascis) „svežanj pruća iz koga je strčala sekira, kao znak gospodarske vlasti, koji su liktori nosili ispred rimskih vlastodržaca kada su se ovi javno pojavljivali;

(ital. fascismo) sistem državnog kapitalizma i nacionalsocijalistička, imperijalistička, antidemokratska, aristokratska i apsolutistička ideologija i politika koju je sprovodio u Italiji Benito Musolini, sa ciljem da održi kapitalizam u Italiji i proširi italijansku imperiju….“

Boško Obradović do sada nikada nije bio vlast u Srbiji!

Neko od poslanika je optuživao policiju što nije došla da štiti Narodnu skupštinu. Teško tom narodu gde policija štiti NARODNU SKUPŠTINU OD NARODA koji je birao!

Saglasno ovom značenju, Koraks je odlično predstavio larvirane fašiste koji sede u vrhu vlasti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari