Moj prelazak na Pink i plod mašte 1Foto: Printscreen youtube

U mojoj biografiji koju ste objavili pod nazivom „Miljenica“ naveli ste kako „nezvanično saznajete“ da je dogovor o mom „prelasku na Pink napravljen ni manje ni više nego u zgradi Predsedništva Srbije a sastanku je sem glavnih aktera prisustvovao (valjda kao sporedni akter – op. V. B.) i sam predsednik Aleksandar Vučić“.

Koristim ovu priliku da obavestim vaše čitaoce, ovoga puta zvanično, kako je pomenuti događaj u celini plod mašte krugova kod kojih se nezvanično informišete.

Takođe, nije tačno ni da sam sedam godina radila kao advokat, i ostalo mi je nejasno kako sam to, prema mojoj biografiji koju sam ne bez iznenađenja pročitala, „u stopu pratila Aleksandra Tijanića dok je on išao sa televizije na televiziju“, istovremeno dok sam, prema „Danasu“, radila u advokaturi, i nešto malo na Pinku.

Upućujem vas da mi se sledeći put kada budete pisali moju biografiju slobodno obratite, što će vas ujedno osloboditi pretrage po nepouzdanom internetu i tabloidnim naslovima na koje ste se oslonili.

Ono što je, moram priznati, tačno, jeste da sam u emisiji zamenila Tomu Zdravkovića sa predsednikom Srbije Tomom Nikolićem. Jeste bilo smešno, i jeste bio lapsus koji sam odmah ispravila, a ne vidim da je to veća greška nego kada na primer autorka moje biografije u „Danasu“ navede da sam rođena 1969. godine. A nisam.

Namera mi je da ispravim tih nekoliko netačnih podataka koje sam pročitala u sopstvenoj biografiji. Što se tiče pakosti i zlobe kojom čitav tekst odiše, tu se ne može ništa. Neki ljudi i neke novine su prosto takve.

Srdačno vaša,

Miljenica….

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari