Izvučeni dobitnici prvog izvlačenja u drugom krugu "Uzmi račun i pobedi" 1

U prvom izvlačenju u drugom krugu u okvuru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ dobitnica stana u beogradskom naselju Braće Jerković je Katarina Stevanović iz Svrljiga.

Izvučeno 12 dobitnika automobila „fijat 500L“ kao i po 10 dobitnika vaučera „Tehnomanije“ i „Disa“. Spisak dobitnika biće objavljen u roku od tri dana u listu „Politika“ kao i na sajtovima Vlade, nagradne igre „Uzmi računi pobedi“ i RTS-a.

Dobitnici automobila „fijat 500L“ su: Bojana Ruvidić iz Šapca, Nenad Vučković iz Beograda, Sanja Đurić iz Subotice, Vladan Popov iz Vršca, LJubica Savić iz Medveđe, Žarko Zorić iz Starih Banovaca, Izabela Karas iz Vršca, Aleksandra Damjanović iz Kruševca, Jovan Bubanja iz Beograda, Srđan Andrić iz Vrbasa, Miodrag Redžić iz Beograda, Branislavka Vuksanović iz Kruševca.  Vaučere „Tehnomanije“ u vrednosti od 60.000 dinara dobili su: Milena Gajić iz Paraćina, Biljana Predić iz Grocke, Dušnaka Marić iz Miroslavaca, Petar Ilić iz Despotova, Dragica Maoduš iz Ledinaca, Slaviša Anđelković iz Borče, Ratka Zavić iz Šimanovaca, Valika Kalmar iz Bečeja, Jovana Krstić iz Jagodine i Marija Krstić iz Žitkovca. 

Izvučeni dobitnici deset robnih vaučera „Disa“ u vrednosti od 60.000 dinara: Goran Kovač iz Čortanovaca, Slavica Božić iz Novog Sada, Božica Dubajić iz Stanišića, Suzana Canić iz Beograda, Tatjana Mirić iz Kragujevca, Suzana Tica iz Novog Sada, Predrag Mlađen iz Kragujevca, Danijela Marković iz Sremčice, Vera Dimić iz Batočine i Sanja Milenković iz Kruševca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari