Mobilna telefonija Srbije najavila je da će od danas malim i srednjim preduzećima ponuditi novu uslugu koja će im omogućiti brzo i jednostavno priključenje na Internet putem 3G mreže te kompanije. Kako je na konferenciji za novinare rekao direktor MTS Vladimir Lučić, cilj ove usluge je da olakša poslovnu komunikaciju malih i srednjih preduzeća, jer će im omogućiti da pomoću mreže mobilne telefonije povežu sve svoje računare na različitim lokacijama u jedinstvenu računarsku mrežu.

Mobilna telefonija Srbije najavila je da će od danas malim i srednjim preduzećima ponuditi novu uslugu koja će im omogućiti brzo i jednostavno priključenje na Internet putem 3G mreže te kompanije. Kako je na konferenciji za novinare rekao direktor MTS Vladimir Lučić, cilj ove usluge je da olakša poslovnu komunikaciju malih i srednjih preduzeća, jer će im omogućiti da pomoću mreže mobilne telefonije povežu sve svoje računare na različitim lokacijama u jedinstvenu računarsku mrežu. Prema njegovim rečima, uz pomoć opreme kompanije Cisko u istom momentu više zaposlenih na bilo kojem mestu moći će da komuniciraju s klijentima, kolegama, ili međusobno da razmenjuju podatke i pretražuju Internet. Lučić je naglasio da će se cena ove usluge kretati od 900 do 2.700 dinara zavisno od brzine protoka.
Mobilna telefonija Srbije od danas do 30. novembra iznenadiće svoje pripejd korisnike tako što će svaka dopuna kredita, izvršena u tom periodu, biti uvećana za 50 odsto, bez obzira na visinu i način uplate. Od danas se primenjuje i jedinstvena tarifa za sve pripejd pakete, tako da će se cena ubuduće obračunavati po sekundi već posle prvog minuta razgovora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari