Vučićev komšiluk iz sela Dupeljeva 1Foto: Luca Marziale / Danas

Potencijalni ste atentator na Vučića, jelte, i sve imate – snajper, strelu, bombu, pištolj, tomahavk, samostrel, tenk ili šta je već plan – samo vam još fali njegova tačna adresa, a bez tačne adrese nema tačnog atentata. Šta da radite?

Idete okolo i raspitujete se – izvinte, je l’ znate možda gde stanuje Vučić? – ali ljudi nemaju pojma: neki kažu da stanuje u televizoru, mada to vam ništa ne znači jer ne možete da pravite sačekušu baš ispred svakog televizora, suviše je komplikovano, za to ti treba armija atentatora; drugi kažu da on ne stanuje, jer nikada ne spava pa mu ni ne treba stanovanje, treći kažu da je Vučić svuda oko nas u svakoj zgradi, u svakom srcu, u svakom podrumu…

Kao i svaki poslednji očajnik kupite Danas na kiosku i tamo nađete njegovu adresu, jerbo je Danas objavio adresu predsednika Vučića sa koje se odavno preselio u nepoznatom pravcu, iako je to još pre Danasa na društvenim mrežama objavio Rade Panić, koji Vučića juri ne da bi ga ukokao, nego da bi mu nekako uručio svoju privatnu tužbu za klevetu. Al’ nikako ne može da ga nađe, jer se sa adrese koju smo objavili, lepo piše, Vučić odselio.

Ta adresa sa koje se preselio u nepoznatom pravcu je inače svima nadaleko poznata, u medijima objavljivana sijaset puta još kada je Vučić bio u akciji sužavanja državnih teritorija i širenja sopstvenih teritorija, negde pred bombardovanje, pa dobio od države tu adresu. I ne samo adresu već ceo mali trosoban stan.

Ali – najvažnije – u pitanju je adresa, kako i piše u tekstu, sa koje se Vučić odselio, a adresa sa koje se Vučić odselio, svakom pametnom čoveku bi bilo jasno iz jednostavne logičke operacije – nije adresa na kojoj Vučić stanuje. Čim se sa nje odselio.

Samo, kako vi to da objasnite Nebojši Krstiću zvanom Krle, čiju adresu ćemo takođe objaviti već u narednom pasusu, i Ani Brnabić, čiju adresu ćemo isto takođe objaviti u narednom pasusu, tako da ste na vreme upozoreni da ne čitate ako ne želite da saznate njihovu adresu.

Nebojša Krstić, dakle, sa stalnom adresom: selo Dupeljevo bez broja, uzeo na Tviteru da kuka kako je Danas ugrozio bezbednost predsednika jer smo objavili njegovu adresu sa koje se preselio, umesto da nas pohvali jer potencijalnu atentatore navodimo na pogrešnu adresu.

I Ana Brnabić, sa stalnom adresom: selo Dupeljevo bez broja, takođe se dohvatila Tvitera jer tu najbolje uspe da sastavi rečenicu do 140 karaktera, te i ona se šokirala što je Danas objavio tačnu adresu predsednika, bez obzira što je zaboravila da u tekstu piše – sa koje se on odselio.

A to da se odselio potvrdila pošta lično. Jeste vlasnik stana na toj adresi, vidi se uvidom u katastar, ali ne živi tu. Niko ne zna gde živi, čak ni sudski pozivari, ni pošta, ni Gugl maps. Ko da je u zemlju propao.

Na kraju, na scenu stupa Majka srpske novinarske gluposti, časopis za paranormalne pojave Informer, koji objavljuje sledeću rečenicu: „Spin doktori iz Danasa na trećoj strani štampanog izdanja objavili su članak pod naslovom Za potrebe sudskog postupka nije lako locirati šefa države, a u samom tekstu otkrili su i adresu na kojoj stanuju Vučićeva deca“.

Logičkom operacijom možemo zaključiti sledeće: iako je Danas objavio adresu sa koje se Vučić odselio, što jasno piše u tekstu, glupavi Informer, adresa redakcije Dupeljevo bez broja, ponosno objavljuje da na toj adresi stanuju Vučićeva deca.

Očekujemo da Krle i Ana Brnabić po hitnom postupku objave tvitove: Informer objavio adresu Vučićeve dece i time ugrozio njihovu bezbednost.

Ali, neće to uraditi sigurno, jer i Krle i Ana i Informer, žive, ko što ste primetili, na istoj adresi: selo Dupeljevo bez broja.

-Je l’ to selo kod Vranja? – pitate se sigurno.

Pa pravo da vam kažem ne znam da l’ je kod Vranja, ali negde kod Vučića je sigurno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari