Festival obrazovanja, kulture, umetnosti i sporta 1

Beogradska akademija poslovnih i umetničkih strukovnih studija (BAPUSS) 23. i 24. juna 2021. organizuje prvi Festival obrazovanja, kulture, umetnosti i sporta – FOKUS.

Ovogodišnji  Festival će se održati na platou ispred Beogradske akademije, u ulici Kraljice Marije broj 73, a za cilj ima da objedini obrazovanje, kulturu, umetnost i sport, ali i da istaknei značaj svih ovih oblasti za studentsku populaciju, koja će dva dana imati mogućnost da učestvuje u interaktivnom programu.

Akademija ove godine obeležava šest i po decenija rada što će prvog dana  Festivala obeležiti  Sajmom privrednika na kome će, kako je najavljeno, učestvovati 65 uglednih poslovnih ljudi iz cele Srbije.

U okviru sportskog dela festivala, u saradnji sa  Sportskim centrom „Olimp“ biće organizovan  srednjoškolski turnir u košarci i šutiranju “trojki”, dok će u muzičkom delu festivala posetioce zabavljati: Gudački kvartet Habanera, „Street art bend“ Balkanski mentalitet,  bend Če i sastav Denis i Obule.

U BAPUSS-u ističu da je u proteklih 65 godina na ovoj akademiji diplome steklo 120.000 studenata, a da trenutno na 18 akreditovanih studijskih programa studira više od 5.000 studenata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari