INTERVJU Marko Janketić: Ko ćuti o onome što živimo, nema savest

Glumac koji oduševljava publiku i svojim ulogama i građanskim aktivizmom govori za Danas o premijeri predstave "Limeni doboš", našem duboko poremećenom društvu, građanskoj moralnoj obavezi i pobuni...

Ostavite komentar


  1. „Nismo, nažalost, svesni toga, ili ne želimo da budemo svesni, hoćemo da ostanemo jedan narod koji je neprosvećen, a neprosvećenim narodom je vrlo lako manipulisati“.Zar nije preterano stalno da nam se spočitava da smo neprosećeni ,pa zašto vi što se smatrate prosvećenim niste nešto učinili da se vše ne delimo na četnike partizane,komuniste i td.nismo se odmakli od 1946 godine,mnoga deca komunista su sada demokrate pa su trebali izmiriti podeljenu Srbiju.

  2. Ко је ћутао и ћутии даље, о ономе што смо живели након 5 октобра нема савести.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.