Ridli SkotFoto: SCOTT FREE PRODUCTIONS - Album / Album / Profimedia

 

Ridli Skot kaže da postoji produžena verzija filma Napoleon u kojoj se vidi mnogo više scena sa caricom Žozefinom, koju tumači Vanesa Kirbi.

Bioskopska verzija ovog filma ima impresivnih 158 minuta, ali je Ridli Skot u nedavnom intervjuu rekao da postoji i „fantastična“ verzija od skoro 270 minuta.

Reditelj je sajtu Empire rekao da bi voleo da ta verzija nekad bude prikazana, jer se njemu vidi više od Žozefininog života pre nego što je upoznala Napoleona.

Hoakin Finiks, koji tumači naslovnu ulogu, kaže da je ovo neverovatna priča i nada se da je finalna verzija filma „uhvatila neke od najzanimljivijih trenutaka“.

Ridli Skot je poznat po spektaklima

Vanesa Kirbi je napomenula: „Hoakin izučava psihu, a Napelonova psiha je tako čudna. Takav je i film, neobičan, a u tome ime nečeg intenzivnog. Napoleon nije bio stoik poput Rasela Kroua u Gladijatoru. On je bio diktator, zapravo ratni kriminalac“.

U opisu za film stoji da prikazuje malo ličniji pogled na Napoleonovo poreklo i brzi uspon do cara, kroz prizmu odnosa sa suprugom Žozefinom, a uz prikaz poznatih bitaka i neverovatne ambicije.

Film bi trebalo da stigne u bioskope 22. novembra.

Izvor: Deadline

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari