Modne revije Herbafast Fashion Selection održaće se od 11. do 25. oktobra na atraktivnim lokacijama, kao što su Pozorište na Terazijama, pozorište Madlenianum, Ušće šoping centar, Jugoslovensko dramsko pozorište i Delta City, dok će se dve revije Fashion Travel održati u Budimpešti.


– Očekuje nas mnogo toga, ovaj Herbafast Fashion Selection će biti obeležen tematskim revijama, jer smo mi u Select-u shvatili da je moda danas mnogo više od pukog preseka kolekcija, moda je celokupan život, i zato radimo na tome da u naše prezentacije što više uključimo i film i književnost i ezoteriju i sve ostale stvari koje nas okružuju – rekao je Nebojša Grnčarski, direktor modne agencije Select i prvi čovek Fashion Selection-a.

Modna revija, projekat agencije Select, pod nazivom „Cine Italiano“, otvoriće 19. Herbafast Fashion Selection revijom u Pozorištu na Terazijama, 11. oktobra sa početkom u 19.30 časova. Modna revija „Cine Italiano“ objedinjuje dve oblasti koje vekovima unazad diktiraju modne trendove: italijanski film i moda. Već dan kasnije, na istom mestu, od 19.30 predstaviće se firma Beosport sa kolekcijama za jesen/zimu, sa brendovima Custo Barcelona, Andy Warhol, Pepe jeans i O’Neil. Revije 13. oktobra od 17 časova u Pozorištu Madlenianum namenjene su najmlađima. Biće predstavljena kolekcija dečije obuće „Naturino“, nova kolekcija za jesen/zimu firme „Chicco“, kao i kolekcija „Moj kroj“ modne kreatorke Jasne Janković, namenjena devojčicama i dečacima svih uzrasta.

Svi ljubitelji mode i zabave imaće priliku da uživaju u revijama najnovijih kolekcija brojnih brendova 16. oktobra u Ušće šoping centru, među kojima su najpoznatije „Fun & Groove“, „Work & Play“ i „Glitz & Glam“, a posetioce očekuju i posebna iznenađenja. U Jugoslovenskom dramskom pozorištu 19. oktobra od 19.30 biće predstavljena kolekcija „ID Esoteric“ – novi brend nastao na osnovu dugogodišnje saradnje Dragane Grnčarski i Isidore Bjelice, a zatim i autori kolekcije „St. George“. U okviru dela programa Fashion Travel 21. oktobra u Budimpešti biće održane dve revije: Milene Radović i Zvonka Markovića. „Trendy jesen – zima!“ očekuje posetioce revije 24. oktobra u Delta City-ju, dok će poslednje dve revije Samsonite i Donna Karan biti održane u novosadskom hotelu Park. Tradicionalna dodela nagrada Fashion Selection Awards najavljena je za 1. novembar.

Prva svetska revija tašni od knjiga

U susret Sajmu knjiga, izdavačka kuća Laguna će predstaviti svoja najpoznatija izdanja na sasvim novi način: 18. oktobra u Domu vojske u 20.30 časova održaće se prva svetska modna revija tašni napravljenih od knjiga, pod sloganom „Knjiga na dohvat ruke“. Dizajnerka Mina Sanader napravila je unikatne tašne od Laguninih knjiga, koje su u isto vreme i jedinstveno umetničko delo i veoma praktične.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari