Legendarni gitarista bendova Guns ‘N’ Roses i Velvet Revolver, a trenutno solo zvezda Sleš za 14. novembar najavljuje izdavanje dvostrukog živog albuma pod nazivom „Made In Stoke 24/7/11“, koji je, kako mu i naziv kaže, snimljen na nastupu u njegovom rodnom mestu, britanskom Stoke-on-Trent (u kojem je svojevremeno Gradsko veće razmatralo predlog da se slavnom gitaristi podigne spomenik).

Album će doći u različitim formatima – najavljuje se dvostruko CD izdanje, kao i specijalno kombinovano CD/DVD izdanje sa video snimkom, a Sleš je na nastupu svirao široku paletu pesama iz svoje celokupne karijere i iz repertoara svojih prethodnih i sadašnjih bendova.

Ovako izgleda spisak pesama koje će se naći na albumu: „Been There Lately“, „Nightrain“, „Ghost“, „Mean Bone“, „Back From Cali“, „Rocket Queen“, „Civil War“, „Nothing To Say“, „Starlight“, „Promise“, „Doctor Alibi“, „Speed Parade“, „Watch This“, „Beggars & Hangers-On“, „Patience“, „Godfather Theme“, „Sweet Child O’Mine“, „Slither“, „By The Sword“, „Mr. Brownstone“ i „Paradise City“. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari