Tale Of Us u subotu u Hangaru 1

Vodeći tandem savremene elektronske scene Tale Of Us nastupiće u subotu, 28. oktobra, na prvom jesenjem Apgrade događaju u dobro poznatom Hangaru Luke Beograd.

Kako najavljuju organizatori ovog događaja, italijanski duo, za veoma kratko vreme, dostigao je status hedlajnera najvećih svetskih festivala, a njihove „Afterlife“ žurke na Ibici već posle prve sezone stale su rame uz rame sa žurkama kao što su „Cocoon“ ili „Solomun+1“.

“Nakon što je publika prošlogodišnjeg Apgrade Weekenda na njih ostavila snažan utisak, Matteo i Carm su poželeli da njihov naredni dolazak u Beograd bude u „warehouse“ formatu, i to upravo u famoznom Hangaru u kojem je Apgrade pre njih već ugostio imena kao što su Marcel Dettmann, Sven Vath ili Nicolas Jaar. Sa njima dolaze i još dve redovne gošće Afterlife žurki, britanska zvezda u usponu Vaal i beogradska tehno heroina Tijana T, dok će uvod u soničnu noć prepunu neobjavljene muzike koja tek dolazi za predstojeću 2018. godinu, izvesti duo domaćih selektora Akioki”, ističe ekipa iz Apgrade tima u najavi subotnjeg muzičkog događaja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari