Sinoćnja svetska premijera filma „Spider-Man 3“ u Tokiju, najavila je veliku svetsku „histeriju“ koja treba da počne 1. maja. Saundtrek za film „Spider-Man 3“, koji će se u prodaji pojaviti 1. maja, predstavljen je na posebnoj internet stranici http://myspace.com/spiderman, saopštio je ovdašnji distirubuter tog filma, Tuck, koji, takođe, najavljuje beogradsku premijeru za 2.

Sinoćnja svetska premijera filma „Spider-Man 3“ u Tokiju, najavila je veliku svetsku „histeriju“ koja treba da počne 1. maja. Saundtrek za film „Spider-Man 3“, koji će se u prodaji pojaviti 1. maja, predstavljen je na posebnoj internet stranici http://myspace.com/spiderman, saopštio je ovdašnji distirubuter tog filma, Tuck, koji, takođe, najavljuje beogradsku premijeru za 2. maj u Sava centru. Na ovoj internet stanici mogu se preslušati numere „Red River“ (The Walkmen), „Sealings“ (Yeah Yeah Yeahs) i „Signal Fire“ (Snow Patrol). Na saundtreku se nalaze i numere izvođača – The Killers, The Flaming Lips, Jet, Chubby Checker i drugih. Numeru „Summer Day“ peva Kirsten Danst, koja u filmu tumači Meri Džejn.
Pojavio se i video spot za numeru grupe Snow Patrol „Signal Fire“, koji se premijerno pojavio takođe na internetu (http://vids.myspace.com/ index.cfm?fuseaction=vids.individual&VIDEOID=2022309146). Informacije o filmu mogu se naći i na srpskom jeziku, na adresi www.spajdermen3.com, dodaje se u saopštenju Tucka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari