Evrovizija 2024 - favoritiFoto: Antonio Ahel/ATAImages

Naša predstavnica na „Pesmi Evrovizije“ protekla tri dana je provela u glavnom gradu Španije

Zagrevanje za ovogodišnji „Evrosong“ je zvanično počelo. Naša Teja Dora je u Madridu otvorila svoju koncertnu turneju, gde je sada prvi put pred evrovizijskom publikom izvela pesmu Ramonda.

Na ovim koncertima pred „Pesmu Evrovizije“ u maju, evrovizijski predstavnici imaju mogućnost da se međusobno bolje upoznaju, da približe svoje pesme publici i da se povežu sa fanovima. Pesma Ramonda već je postala omiljena.

„Volim ovu pesmu, dopada mi se vizual, stajling. Volim Ramondu. Mislim da smo mi balkanski cvetovi, definitivno. Volim vašu pesmu, nadam se da se i vama sviđa moja pesma i da slušate Veroniku“, kaže Raiven, predstavnica Slovenije na „Pesmi Evrovizije“.

„Srpska pesma je jedna od mojih omiljenih u polifinalima. Dopada mi se način na koji Teja Dora peva i tamu koja je oko nje na sceni. Jedva čekam da je vidim na sceni ‘Evrovizije’. Radujem se da vidim Srbiju, nikada nisam bila“, navodi Jolanda, predstavnica Portugalije na „Pesmi Evrovizije“.

Teja Dora i hrvatski predstavnik Bejbi Lazanja zajedno su rekreirali su fotografiju na kojoj su Lorin i Karija, prošlogodišnji takmičari koji su odneli prvo i drugo mesto. Bejbi Lazanja veruje da zajedno prolaze u finale.

„Da, da, idemo u finale, definitivno!“, siguran je predstavnik Hrvatske na „Evroviziji“.

Nakon Madrida, Teja Doru očekuju evrovizijski koncerti u Barseloni i Amsterdamu.

Srbija će se na „Pesmi Evrovizije“ takmičiti u prvom polufinalu, 7. maja, pod rednim brojem 2, uz direktan prenos na Prvom programu RTSa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari