Brnabić: Komunikacija sa Vučićem "bez šumova" 1Foto: Beta/Vlada Srbije/Slobodan Miljević

Premijerka Ana Brnabić čestitala je danas svim građanima Srbije nastupajuću 2020. godinu.

„Svim građanima Srbije upućujem iskrene čestitke povodom Nove godine, sa željom da bude uspešnija i prosperitetnija i donese svima zdravlje, blagostanje i ličnu sreću“, navodi se u čestitki.

Premijerka je najavila da će Vlada Srbije nastaviti naporno da radi, sprovodi reforme i uvodi promene kako bi u narednoj godini bio ostvaren još snažniji ekonomski rast, unapredjeno funkcionisanje svih oblasti društva i sačuvan mir i stabilnost.

Premijerka je odbacila da „postoje šumovi“ u komunikaciji između nje i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, za rad Vlade rekla je da će najbolju ocenu dati građani na izborima, dok za bebu koju je rodila njena partnerka Milica kaže da je ključna promena i „najveća radost“ koja joj se dogodila u privatnom životu.

Brnabić je u intervjuu za novogodišnji broj „Kurira“ rekla kako se zabavila čitajući tekstove sa „neimenovanim izvorima“ o „šumovima u odnosima“ s Vučićem, ocenivši da je to „odličan primer kako se plasiraju lažne vesti“.

„U nedelju u kojoj su oni pisali o tome da predsednik i ja ne razgovaramo, mi smo bukvalno svaki dan do kasno u noć zajedno radili na finalizaciji programa ‘Srbija 2025′“, rekla je Brnabić.

Govoreći o privatnom životu, Brnabić je navela da joj je parnerka Milica „najžešći kritičar“, ali je istakla i veliku promenu kada je u kuću stigla beba. „To je najveća radost koja mi se u životu dogodila“, rekla je Brnabić i najavila prvi zajednički doček Nove godine. „Biću kod kuće. Ovio je Igorova prva Nova godina, imamo jelku i poklone i beskarajno se radujem tome da budemo svi zajedno“, izjavila je u intervju za „Kurir“ Ana Brnabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari